29/8 Fredag - Kalas

Idag så fyllde min kompis Birgitta år. Paketen jag köpte igår var till henne. Fixade snabbt klart mockning och maten till kusarna, under tiden fixade maken mat till mig :-). Så efter mat och lite vila åkte jag hem till Birgitta och hennes familj. Min make var hemma och städade och höll vovvarna sällskap.

Birgitta blev jätteglad över presenten :-D, lyckades alltså träffa rätt när jag irrade runt inne på Panduro *fniss*.

Sedan gick vi över till glasscafét och käkade mumsig glass. Det var musikunderhållning också, tyvärr så var det rent misshandel av mina öron - men det är en annan sak... överlevde ett nummer och sedan kunde jag avvika. Birgitta och resten av sällskapet som skulle med på tårtkalas gjorde detsamma ;-)

Väl hemma hos Birgitta igen så blev det tårtkalas och här hugger högtidsbarnet in ;-)




Med på ett hörn är lilla Stina




Hm, tårta är ju jättegott... gäller att hålla span...




Tårtan smakade smaskens och efter all glass och tårta får man motionera hårt under helgen ;-).

Strax efter 21-snåret så var det dags för mig att fara hemåt. Eftersom Sabina står i sjukhage och det inte ska bli någe hysteri vid intaget i mörkret så behöver vi vara 2 st när hästarna ska in. De vill ju in och få sin kvällsmat...

Och mycket riktigt, när jag kommer hem och kliver ur bilen så är det lilla Sabina som gnäggar helt övergivet - TOTALT utsvulten...

Tyvärr har jag glömt bort att ladda upp min pannlampa och vi har dåligt med andra fungerande ficklampor. Så gissa hur lätt det är att hitta en svart häst i kolmörkret...  Dags att börja använda reflexgrimman tror jag ;-). Fick lysa med lilla lampan jag har på min mobil för att inte gå vilse i hagen. Maken knatade också runt och letade häst. Han hittade Oktawia mest av en slump - klev rakt in i henne ;-). Fick in hästarna utan att snubbla och slå oss. Kollade över dem att allt var OK, Sabina fick sin medicin och sedan kom nattamaten. Viktigast tyckte kusarna ;-)

Sedan var den fredagskvällen slut...

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0