3/8 Söndag

Idag har det varit solsken, mulet, åska, spöregn - allt ungefär samtidigt dessutom!! :-O

På fm var det mulet, men rätt skönt i luften så vi målade en sväng. Maken målade med rödfärg på sista väggen där vi har en bit kvar att måla. Jag målade sista fönstret i kontoret. Hann väl inte mer än dra sista penseldraget på fönstret så kom en liten skur. Som tur var så var det få droppar så den rödfärgade väggen blev inte blöt.

På fm kom också en kattspekulant så idag blev jag av med den blåa hanen jag hade till salu. Det var ett par från Stråssa som föll direkt när de fick se kissen. Kommer bli en riktigt stilig kisse när han blir stor.



När paret åkt och jag skulle återgå till målningen - då kom åskan, men solen sken... men sedan kom det regn igen.

Eftersom det inte gick att vara ute och grejja så bakade jag en kaka istället. Tänkte maken och jag skulle ha något gott till kaffet ;-)

Det blev en blåbärskaka som var lika god som den ser ut, serverades med vaniljvisp :-)



Försvinnande god kan man säga att den var ;-)

Under em så höll maken på och städade garaget. Jag var inne och röjde upp i mitt kontor. Hann putsa ett fönster mellan skurarna. Det andra fönstret är ju nymålat, men gjorde rent fönsterfodret invändigt och satte upp gardin idag i alla fall. Putsa rutorna kan jag göra utifrån. Kändes skönt att få ordning i rummet och de nya mårbackapelargonerna blev bra.



Skönt att slippa se smutsränderna efter det att vi tvättade med fasadtvätten. Dock var Tussan lite missnöjd. Placerade ju pelargonerna på hennes favoritsovplats bakom min skrivare... Så hon placerade sig MITT på skrivbordet och vägrade flytta på sig och vad gör en lite blödig matte... hon fick ligga kvar ;-)



Var ute och kollade till pållarna flera gånger pga åskan, dock var det inget åskväder som drog rakt över, utan det höll sig en bit bort. Pållarna var hur lugna som helst, så de fick vara kvar ute.

När åskan väl försvann en stund så passade jag på att surfa runt och leta efter någon som tillverkar boxskyltar till ett vettigt pris. Har ju ingen till Sabina och Oktawia har en i inplastad papp som jag gjort själv. Vill ha tag på skyltar i trä och de ska ha matchande skylt. Till sist hittade jag en site, Erikas trädesign, och det blev ovala boxskylar med spårfräst kant, svart botten och guldtext. Valde bort motiv, utan vill bara ha ren text med namn, år, stam och ägare. Så om en vecka kommer pållarna har fina boxsyltar - de kostade 195 kr st, vilket jag tyckte var ett OK pris när det var i trä och handmålat. Bild kommer på dem så småningom :-).

För övrigt har det inte blivit så mycket mer gjort. Har packat iordning väskan inför morgondagens arbete. Strök den stryktvätt jag inte orkade med igår.

Är rätt nöjd med årets semester. Har fått mycket gjort, och vädret kan man ju inte göra så mycket åt ;-)

Nu ska jag slappa framför TV:n en stund innan pållarna ska ha sin nattamat. Gissa hur trött jag kommer vara i morgon bitti :-O Det är minst en månad sedan jag klev upp 6.30 ;-)

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: Karin

Hej o hå - hoppas det blir mjukstart på jobbet - och visst ska väl kisse ha bästa platsen på bordet :)

2008-08-03 @ 22:39:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0