4/8 Åter på jobbet

Nu är semestern slut och det var dags att chocka kroppen genom att vakna av en ilsket tjut från väckarklockan - 05:30 :-O.

Snoozade fram till kl 6 då kom maken med en mugg nybryggt kaffe. Kroppen började sakta men säkert vakna till liv... ;-)

Efter dusch och frukost så var jag riktigt pigg och redo för en dag på kontoret :-). På jobbet var det full rulle direkt, roligt tycker jag - gillar att det händer saker. Blir lätt uttråkad annars ;-).

När arbetsdagen var slut så var det iväg att shoppa lite mat. Vi åkte till Willys och just när jag skulle betala så kom en kund efter mig i kön - min morbror som jag inte träffat på år och dag. Han var lite pratsugen så vi stod och pratade en stund utanför affären. De har ställt ut en av sina taxar och det hade gått jättebra - sånt är kul :-) Lycka till även i fortsättningen!

När vi kom hem så var jag mer än välkommen. Oktawia gnäggade TVÅ gånger - har väl aldrig hänt tidigare :-O Sabina gnäggade också. De var förskräckligt blöta eftersom det spöregnade, dock såg de inte ut att frysa. Hö fick de i alla fall. Efter maten och lite extrajobb till NRU, så var det dags för stallet.

Det var fortfarande ett förskräckligt väder, och Sabina visste inte hur fort hon skulle komma in i stallet. Så jag tog in de blöta djuren och de fick mer hö att äta. Även om det var uppehåll så blåste det ju storm, och pållarna upplever blåsten som jobbigare än regnet. Så är det ju när man bor på öppna slätten.

Idag har jag i alla fall kommit ihåg att ringa till en ny tränare och bokat in tid. Den 14/8 ska vi testa att träna ett tömkörningspass för en kvinna. Har ingen aning om hur det kommer funka, men jag har kört fast lite i mina tömkörningsövningar och behöver lära mig hur jag kan träna in skänkelvikning och öppna. Behöver få tips och idéer för att variera träningen mer. Har förvarnat maken om att det är dags att ut och åka med pållan igen. Han tycker inte det är så där jättekul, men ställer upp snäll som han är :-D. Han blev lite lugnad när jag ska att vi ska till Latorp - inte så långt att åka ;-).

Rapport kommer om hur träningen gått.

Nu när jag varit ute och nattat pållar så var 2 st nöjda kusar som fick sin kvällsmat. Ute är det ett fruktansvärt väder, inte ens hundarna vill vara ute... Hoppas blåsten ger till i morgon.

Nu säger jag och pållarna go'natt



/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0