4/12 Torsdag - Träningsvärk...

Övningarna igår kväll (ridlektion till häst alltså...) kändes i kroppen i morse. Kom knappt ur sängen... Träningsvärken hade gett sig till känna och den har bara blivit värre och värre allt vad dagen gick mot sitt slut. I morgon kommer den väl vara grym *suck*.

Inte så mycket träningsvärk i benen, men den kanske kommer i morgon ;-). Det som är värst idag det är RYGGEN!!! Från ländryggen och hela vägen upp mellan skulderbladen, men jag fick ju slita för den också så förhoppningsvis så har jag stärkt min rygg lite med gårdagens jobb. Sedan är det magmusklerna som gör sig gällande, eller bristen på dylika saker *suck*.

För ett tag sedan hörde jag att muskler ska ha "muskelminne". Har en muskel en gång varit upptränad så ska den komma ihåg det när den är förslappad och ska tränas upp igen. Och på så sätt snabbt komma till sin tränade form, alltså fortare än en muskel som aldrig någonsin varit upptränad.

Undrar vart mitt muskelminne är någonstans.... eller tillhör jag den senare kategorin *harkel*. Tycker ju att mina år med styrketräning borde räcka för att det ska bli "muskelminne" - men det kanske var alldeles för länge sedan *fniss*.

Det blev i alla fall vila för Oktawia - hon har säkert också träningsvärk ;-). Jag var ju i alla fall tvungen att anstränga mig lite - mockning, byte av vatten i hinkarna, fixa hästmat  kan ju inte pållarna göra själv. Utan det är mitt jobb - men det gick långsamt idag. Känns som om kroppen går på halvfart, men det kanske är mörkret också.

Men idag så var det i alla fall en liten ljusglimt - en tunt lager med snö täcker marken och det ljusar upp rejält. Det blir så vackert med lite snö - mörkret till trots ....

Syrener i snö :-)




Det är inte så himla kallt, cirka 2 plusgrader så det är rätt skönt ute, helt vindstilla och uppehåll.

Kayo och Lexi busade som tokar i snön, knappt man kan tro att Kayo är 11 år och har höftledsfel :-O


Men i morgon ska gammel-Kayo ut på äventyr



Ett besök till farbror veterinären blir det i morgon - den gamla tanten har problem med kisseriet... antingen har hon fått någon typ av UVI, diabetes eller så har hon blivit inkontinent så in i helvete hux flux. Nåt fel är det. Största problemet är ju att få till det där med urinprov *fniss*.

När jag var klar i stallet så kollade jag till kattungarna. Det är i alla fall ingen fara att de har tråkigt i sadelkammaren.... Varmt och skönt är det där inne och massor med roliga prylar att leka med! Allra bäst ljust nu är en korg...

Först busas det...




Sedan är man bara söt...




Tills brorsan helt fräckt lägger beslag på bästa platsen!




Men den fick han inte ha i fred så länge - alla på korgen!




Efter lite kattungegos så var det in stugvärmen. Maken hade eldat i kaminerna under tiden jag var ute så det var riktigt varmt och skönt i stugan :-). Jobbade ett tag åt Gränsbrytning. Sedan var det kolla av mail och lite surfning. Under tiden hade jag Tussan vankandes som en orolig ande över skrivbordet...

Hon ville lägga sig på sin favvo-plats i fönstret. Men eländes elände - platsen är ju upptagen!


Av en adventsljusstake ;-)




Inte lätt att vara en liten kisse ;-)

Nu är det dags att gå ut igen och plocka in pållarna. De ska få sin dagliga översyn och sedan dags för kvällsmaten. Kl 21.00 börjar TV:n, naturligtvis två bra program samtidigt - Medium och Criminal minds *suck* får dra lott om vilket jag ska kolla på och vilket jag ska spela in...

Håll tummarna att det inte är något allvarligt med gammel-Kayo...

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: malin

Jag håller tummar och tår!!!!!!

2008-12-04 @ 21:37:54
Postat av: Karin

Vi håller både tummar o tassar att det går bra!

2008-12-04 @ 23:28:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0