21/11 Fredag - Glad! :-D

Vilket avslut jag har fått på denna vecka :-D Jag dansar runt på ett stort rosa moln *fniss*

Strax innan lunch fick jag ett mycket trevligt telefonsamtal på min mobil. För en månad sedan så var jag ju på en anställningsintervju för jobbet som Administrativ samordnare vid några förvaltningar inom kommunen (gällde 3 tjänster). Blev uttagen till omgång nr 2 och fick gå och göra ett personlighetstest.

Sedan har jag inte hört något och förra veckan så tänkte jag att jag inte var aktuell längre.

Men så fel jag hade *hoppar jämfota*

Jag blev i dag erbjuden en av tjänsterna och jag har tackat JA!!! Och jag är så GLAD! Det är ett mer kvalificerat arbete än vad jag har nu och kräver högskoleutbildning, vilket innebär att jag nu kommer få betalt för min högskoleutbildning :-)

Jag trivs jättebra på mitt nuvarande jobb, men detta är en chans som jag vill ta. Meddelade min nuvarande chef direkt att jag blivit erbjuden annat jobb och att jag tackat ja. Hon tyckte det var kul för mig, men trist för dem - av naturliga skäl. Men hon förstod mig och tog itu rekryteringsprocessen för min ersättare direkt.

Nu ska jag bara försöka smälta detta - tror inte det är sant. Här har jag harvat runt i 10 års tid med studier, vikariat varvat med arbetslöshet och så helt plötsligt så blir jag erbjuden den ena fasta tjänsten efter den andra - det är ju bara inte klokt!

Vilken tidig julklapp jag fått :-D

När jag kom hem så var jag alldeles för uppskruvad för att kunna göra något med Otkawia och dessutom blåste det isvind ute. Blev en snabb mockning och fixa maten. Vattenhinkarna hade frusit, maken hade inte tänkt på att tömma dem och ställa in dem i sadelkammaren... Så det blev till att knacka hål på isen och tömma ut issörjan.

Ställde sedan in isiga hinkar i sadelkammaren - till kattungarnas stora förtjusning :-)




Nalle ville så gärna ner i hinken men tyckte isen var lite otäck ;-)




Provar andra hinken ;-)



Men tyckte till sist att det var bättre att komma till matte ;-)




Lilla Silver tyckte det blev lite blött om tassarna ;-)



För övrigt så har jag inte gjort så mycket ikväll. Tog ett krafttag med stryktvätten - alltså den högen tar ALDRIG slut :-O.

Nu börjar det bli dags att gå ut och plocka in pållarna. Sedan ska jag nog softa en stund framför TV:n - spelade in criminal minds igår kväll så det ska jag nog titta på.

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: minternet

GRATTIS!! Då kanske du kan rekommendera mig till ditt nuvarande jobb? ;-)

2008-11-24 @ 08:01:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0