4/11 Tisdag - Personlighetstest

Anställningsintervjun som jag var på för ett par veckor sedan gick bra för jag blev uttagen till "steg nr 2". Jag är en av dem som de fortfarande är intresserad utav :-D. Så därför har jag varit och träffat en person och gjort en typ av "persolighetstest". Jag har aldrig gjort något sådan test tidigare, inte seriöst i alla fall. Gjort olika typer av tester i tidningar har man ju gjort, men detta var ju lite större ;-).

Själva testet bestod av ett antal påstående som man skulle relatera till sig själv, vad som stämde väl in på mig i mitt arbete och vad som stämde in minst. Det hela skedde på tid och en del frågor var inte alls lätta att besvara. Men eftersom jag är en "känslo-människa" så fick jag gå på känsla i vissa fall.

När jag var klar fick jag vänta i 20 min, gick en sväng på stan, tills sammanställningen av testet var klart.

Det poängterades att det inte var något typ av intelligenstest, finns inga rätta eller fel svar, utan arbetsgivaren vill helt enkelt ha en fördjupad bild av hur man är som person och funkar i arbetet och dess organisation.

När jag kom tillbaka så blev det återkoppling till testet, och jag fick ge lite exempel på hur jag reagerar i pressade situationer på jobbet osv.

Vad som kom fram under testet tyckte jag stämde in väl på mig som person. Absolut nyttigt att göra dylika tester som är lite mer seriösa. Känner att jag kan använda detta även i framtiden :-)

Jag ska inte skriva ut här exakt allt vad som kom fram, men här är de ord som beskriver mig som person:

Vänskaplig, verbal, inflytelserik, övertygande, kommunikativ, snäll, ihärdig, övervägande, pålitlig, god lyssnare, tillmötesgående, ej krävande, envis, bestämd och viljestark.

OBS! Detta ska relateras till hur jag är som arbetskamrat, men min man tyckte att de 3 sista orden är jag i ett nötskal *fniss*

Hur mina vänner uppfattar mig tror jag är ungefär samma som ovanstående. Jag försöker vara mig själv för det mesta i alla fall - på gott och ont ;-)

Så nu återstår det bara och se om jag är den personen som arbetsgivaren söker :-)

Som tur är så har man ju djur som uppskattar sin matte för det mesta ;-)

Jag jobbade en sväng åt Gränsbrytning på kvällen och då skulle Måns helst ligga på tangentbordet över mina händer. Funkar ju inte så bra att jobba då så han fick finna sig i att ligga en liten bit från mig. Något han gick med på efter lite mild övertalning - typ flyttat katten 10 gånger ;-)



Oktawia fick hagvila idag. Hon jobbade bra igår och i morgon är det träning för instruktör. Det var vindstilla ute så pållarna fick vara kvar ute till kl 21 när det var dags för kvällsmaten.

Gosade lite med kissungarna, jisses vad de busar :-O Men en av tjejerna är mer intresserad av mig än sina kamrater. Och hon börjar bli riktigt söt... ;-)



Den lilla tjejen är silvertigre och vit - någon som har något bra namn till kissen??

Nu ska jag i alla fall förpass mig till sängen. Håller tummarna för att Obama är den som vinner i natt!

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har ett förslag på namn jag tycker dutches som kattmamman i aristocats

2008-11-05 @ 06:56:04
Postat av: Malin

Du höll tummarna bra! P's namnförslag är Dinosaurie ;-)

2008-11-05 @ 08:55:22
Postat av: Karin

SilverDollar!

2008-11-05 @ 10:23:30
Postat av: Carina Wiremalm

Hallå Lisbeth. Läste nåt inlägg om att du behövde bli stabil i bålen...

Yoga kan jag rekomendera om man behöver träna upp bäckenbotten musklerna och bål/ryggen och förresten hela kroppen.Eller varför inte Pilates där man främst tränar bålen. Men det hinner du väl inte med....?!

2008-11-19 @ 10:31:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0