10/10 Fredag

Idag var jag och en kollega till Kinnarsp för att kolla på kontorsstolar. Vi ska få köpa in varsin ny stol. Hittade ett par som kändes OK och som vi ska få ha som lånestol innan vi bestämmer oss. Sedan kommer vi till nästa prolem - vilket tyg och vilken färg.... ;-) Tog med lite färgprover hem och så ska jag fundera. Var först inne på svart tyg, men undrar om det inte blir ett blått i alla fall.... ;-)

Efter jobbet for jag till Maxi och handlade lite mat. Maken var hemma idag och hade semester. Därför hade jag bilen idag, inte helt lätt att släpa med matkassar och kattsandspåsar på bussen. På Maxi var halva Örebro så det tog ett tag.

Maken hade på börjat veckostädningen i alla fall, dammsugit upp ett ton med grus och hundhår. Lexi har helt plötsligt börja byta päls och när en schäfer fäller - ja då blir det en hel del med hår...

Jag var hemma till 17-snåret, och eftersom det blir mörkt väldigt fort så passade jag på att ta en promenad med Oktawia. Det var ett riktigt trist väder, lite blåsigt och småregnigt ute, men vad gör  man - kusen behöver motion. På med träns och reflexer och så var vi ute och gick i 40 min. Rätt snabb promenad för Otkawia var rätt pigg. Hon har fortfarande lite överskottsenergi - det märsk för hon "bitchar" till sig mellan varven. Sådär på gränsen om hon verkligen tänker lyda mig eller hellre flyger i luften *harkel*. Hade ju tänkt åka och rida i ridhus i morgon, men min kompis Carina har då inte riktigt bra med tid att hjälpa till med lastningen, så vi tar det på söndag istället. I morgon behöver jag alltså hitta på något annat med Oktawia -  knallar nog iväg till grannens paddock och kör ett ordentligt pass med tömkörning. Damen behöver jobbas ordentligt... ;-)

När jag kom hem så fick pållarna gå ut i hagen igen. Och det blev full fart på dem båda två - så nog finns det en hel del överskottsenergi där - hm ska nog justera foderstaten ytterligare...

Mockade och fixade hästarnas mat och vatten innan jag gick in. Passade förstås på att gosa med kattungarna ;-)

Maken och jag käkade lite sen middag, därefter så var maken (och jag) väldigt sugen på ost, kex, oliver och lite rödvin. Så det blev det också. Och vi höll oss faktiskt vakna ett tag. Kollade på Criminal minds som bandades igår kväll.

Pållarna blev intagna och fick mat kl 22 och sedan var det dags för mig också att "nattas", det är ju fredagkväll trots allt ;-).

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0