18/9 Torsdag - jobberbjudande!

Chefens telefon har gått varm. Intervjuare som ringer och kollar upp referenser....

De som intervjuade mig sist igår em, Förskolan NO, slängde sig på telefonen och ringde min chef och kollade upp referenserna direkt efter att jag åkt därifrån ;-)

Så på fm idag fick jag ett samtal från Rektorn där och de erbjöd mig jobbet!!!!!! Väntar ju på svar från Riksgymnastiet OCKSÅ!!!! De ska lämna svar i morgon eller på måndag! Fick i alla fall tills i morgon på mig att funder om jag vill tacka ja eller inte....

Har alltså funderat hela dagen och i natt kommer jag väl inte kunna sova. Båda jobben verkar vara lika roliga. Men efter mycket tänk fram och tillbaka så börjar det luta åt det ena jobbet....  men jag får se i morgon om jag kan bestämma mig ordentligt.

Det är jättekul att för en gångs skull vara eftertraktad! Det har nog inte hänt tidigare, inte så här intensivt i alla fall. Bättre sent än aldrig ;-)

Tyvärr så kan jag inte förhandla om lönen, den sätts centralt på löneenheten. Men jag ringde och pratade med mitt fack och tydligen är jag den lägst avlönade assistenten i hela kommun :-(. Förhoppningsvis så blir det ändring på den fronten nu... alla är ju ute efter mina datakunskaper och förhoppningsvis blir de även belönade lönemässigt - kan man hoppas...
Var helt mentalt utmattad när jag kom hem. Efter maten så fixade jag stallet. Hittade några myror till i Oktawias box som blev utmockade. Förhopningsvis blir de mindre och mindre till antalet - i alla fall i boxen ;-).


Kollade till Prickans kattungar. De växer och frodas, men har inte fått några ögon än.



När jag var klar med mockning, byte av vatten och fixat hästmten, så tänkte  jag ta en liten promis med Oktawia, men det började regna så jag gick in och jobbade en stund åt NRU. När jag jobbat en stund så kom Tussan smygandes och helt plötsligt så hade jag henne i ansiktet ;-)

Pälsboa var namnet...



Dock är det himla svårt att jobba med datorn när man har en kisse runt halsen, så hon blev förpassad till skrivbordet. Det dög det också ;-)



Och det är klart, eftersom kaminen står i mitt kontor så är det himla vart och skönt där. Dock har inte katterna, eller hundarna, upptäckt hur varmt och skönt på golvet det blir framför kaminen.

Men det har husse... ;-)



Sitta på golvet - barbent! Det var inte möjligt innan kaminen fungerade ;-)


När jag jobbat klart så var det dags att plocka in pållarna och kolla över dem. Det tog ett tag att få in dem för Oktawia var inte speciellt intresserad av att komma in. Sabina kom och gick in själv, hon ville ha mat illa kvickt. Till sist kom Otkawia galopperades i full fart. Hon hade varit längst ner i hagen, och fräst upp genom hagen i full galopp i kolmörkret. Fick nästan hjärtattack på kuppen, men då höll hon reda på benen.... :-O

Pållarna mådde bra, förutom att Otkawia haft mygginvasion på huvudet. Har aldrig sett en kuse så myggbiten tidigare. Totalt knölig över hela huvudet!!! Fattar inte varför det är så himla mycket mygger NU - har inte haft mygg på hela sommaren - men nu när det är höst så dyker de upp. Skulle inte göra något om det blev frost så elendena dör.

Nu är det bara lite TV-tittande kvar och så är denna dagen slut :-)

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0