26/9 Fredag - och löningsdag!

Efter jobbet så åkte vi till min kamrat Karin och lämnade av en kasse Oriflamevaror. Hoppas alla blir nöjda med sina varor :-) Sedan åkte vi vidare för att handlade lite mat - tillsammans med alla andra Örebroare ;-). Vi var först på Granngården och köpte kattmat och kraftfoder till pållarna. Sedan vidare till Willys för att handla mat till oss själva. Nästan alla parkeringsplatser var slut, så vi bävade inför vilket kaos det skulle vara inne i butiken. Men det var faktiskt inte så farligt och vi skulle inte ha så himla mycket, mest skulle jag handla bakgrejjer eftersom jag ska baka i helgen. Slutar ju jobbet på tisdag och ska bjuda på smaskig kaka. Inte svårt att räkna ut vad jag ska pyssla med i helgen - baka!!

När vi var klara for vi vidare till Vintrosa, nu skulle jag lösa ut mitt paket från Slöjddetaljer.

När vi kom hem så gick jag ner till stallet och hämtade pållarnas em-hö för att fodra dem i hagen, precis som vanligt. Maken öppnar ytterdörren och släpper ut vovvarna. Sedan hör jag ett ilsket vrål.... :-O

När maken blir ilsk - då darrar djuren... Lillan kom farandes som en galning och såg mer än skyldig ut. Inte svårt att räkna ut att hon gjort något, men vad. Maken svor ramsor så det osade....

Lillan har roat sig kungligt - och INTE med Lexi :-O




Utan hon har dragit fram allt möjligt som vi har i korgar under diskbänken i tvättstugen. Gnagt sönder skor, läderskärm, vantar, ja allt möjligt *suck*.

Vi har testat några dagar att ha vovvarna i hall + tvättstuga istället för bara hallen. Tänkte de behöver lite större utrymma att röra sig på när de busar med varandra.

Funkar uppenbart inte alls... så nu blir det endast hallen igen.

När vi röjt upp i röran och packat in allt från bilen så packade jag upp mitt paket.



Här ska göras julkort så småningom :-)


Senare på kvällen när allt med djuren var klart, så käkade vi lite räkor (färska som jag köpt idag), en flaska vitt vin som jag fick FÖRRA året när jag fyllde. Och så kollade vi på Poariot som maken spelade in i måndags. Lagom avslutning på denna veckan :-)

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0