9/9 Tisdag - Uppehåll

Efter allt regnande igår så var det skönt med uppehåll idag. Solen tittade till och med fram en liten stund på em.

Efter jobbet åkte vi till USÖ, en snabb visit till min kompis Karin och lämnade av en omgång Oriflamevaror. Sedan var det full fart hemåt.

Regnmätaren stod på 28 mm efter gårdagens regn, och vi har numera "sjötomt". Gärderna runt omkring oss är tämligen vattensjuka. Vi är rätt glada över att vi bor högst uppe på en kulle. Hagen håller sig hyfsad och jag är glad att hagen inte ligger i en sänka.


Utsikt över hagen mot Latorp - en fin liten "insjö" finns på vägen dit nu ;-)



Dock är det rätt blött i hagen så när jag skulle motionera Oktawia idag. Så fick jag utöva dagens övning nere vid vändplanen för soptunnorna. Inte så stort utrymme, men det är grus som underlag och alltså bättre underlag än vad det är i hagen just nu.

Det var longering som stod på schemat, träning på läxan inför morgondagens träning på Vittvång och Lena.

Började med att gå med damen på vår gata. Naturligtvis fick grannens pållar spel och Oktawia blev ju då också superspänd. Lyckades i alla fall gå fram och tillbaka en vända utan att hon slet sig. Själva longeringen gick lite si och så i början eftersom Oktawia nästan snubblade på sina egna ben när hon glodde efter grannens hästar. När vi skulle träna på galoppfattningarna så passade hon på att göra lite snygga bocksprång istället för galopp..... Dock är ju det också rätt jobbigt. Till sist så skärpte hon till sig i alla fall och jobbade på bra. Eftersom utrymmet vid vändplanen inte är så stort så damen fick jobba på en rätt liten volt, men gjorde det bra. När hon till sist skärpte till sig och jobbade på så lyckades hon hålla galoppen rund och fin och galoppera på ordentlig :-).

Mitt i longeringsjobbet så ringde min mobil - och hux flux blev jag kallad på en anställningsintervju :-D. Kl 13.00 i morgon ska jag till Riksgymnasiets kontor. Ska bli jättekul.

Har ju sökt nästan alla av kommunens administrativa tjänster som varit ute och nu börjar det hända grejjer :-D

Så nu ska jag plocka ihop betygskopior osv och förbereda mig lite. Håll tummarna!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0