22/8 Lördag - kräftskiva

Ikväll var det dags för kräftskiva hos grannen :-) men innan det var dags för den så hade vi lite att pyssla med hemma.

Det var uppehåll och soligt idag, lite blåsigt, men inte mer än att man kunde vara ute. På fm körde vi en omgång med städning av huset. Lexi håller på och byter päls så det var fullt med svart schäferpäls över allt. Undertiden som vi höll på med städningen så tvättade jag också. Hann faktiskt med 2 maskiner på fm som snabbt torkade under dagen på torkvindan.

På em så höll maken på med svetsen och grejjade på bilen. Jag trodde första att han fixade ett hål på avgasarröret, men istället så fixade han hållare till nya extraljusen. Jag fixade stallet under em och så fick Oktawia ett lättare motionspass ute i hagen i form av en skrittomgång över bommar bla. Maken hade ju inte tid att följa med ut på någon tur ut, så då fick det funka bra att vara i hagen.

När jag var klar med hästar och stall så hann jag baka en plommonkaka som skulle med på kräftskivan - alltid gott med lite efterrätt.

Till sist så var det dags att knalla iväg på kräftskivan.

Vi hade med oss svenska kräftor som var jättegoda och det var årets första kräftätande - smakade alla tiders :-).  Plommonkakan smakade också bra.



Det är bra att vara på party hos grannen, lätta att slinka hem vid 21.30 tiden och mata pållarna :-)

Livat och glatt hade vi hela kvällen, männen var mer trötta än vi kvinnor ;-) men till sist tog det roliga slut och 01.30 knallade maken och jag hemåt - båda två för egen maskin ska tilläggas *fniss*.

/Lizzie


Kommentarer
Postat av: nina vestlin-brånn

Ja det var en trevlig kväll:)tack för att ni kom.....och tack för den supergoda plommonkakan du gjort;)

2009-08-23 @ 17:15:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0