3/8 Måndag - Åter arbetsdag

Jaha - så var det åter arbetsdag efter 4 veckors semester. Var hyfsat pigg när jag vaknade, fortfarande lite ont i halsen, men inte ont i lederna och kände mig bra mycket bättre än igår i kväll i alla fall.

Maken har fortfarande semester så han fick sova ;-). Hästarna släppte jag ut innan jag åkte till jobbet och de såg lite förvånade och yrvakna ut när jag kom ut i stallet kl 7.00 ;-), men ut ville de i vilket fall som helst.

Jag måste i alla fall ha kopplat bort jobbet rätt bra under min semester. För första gången så hade jag glömt mitt lösenord för att logga in på datorn - DET har aldrig hänt tidigare... bara att ringa supporten och få ett nytt tillfälligt.

Hade det rätt lugnt på jobbet så det blev lite mjukstart - om ett par veckor kommer det vara full fart igen så det gäller att njuta så länge lugnet varar ;-).

Handlade mat på Willys på vägen hem och var hemma kl 17 - maken hade fixat middag så det var bara att sätta sig och käka mat. Det var rätt skönt, för när jag väl var hemma så var jag rätt trött. Hann käka, pausa med en kopp kaffe en stund innan jag tog itu med mockningen.

När jag fixade mockningen så kände jag att jag inte är fullt frisk - blev helt slut av mockningen och det brukar jag inte bli. Hann precis bli klar med allt tills det att M1 och P kom vid 19-snåret.

M1 gjorde iordning Oktawia för ett ridpass inne på ÖFK. Lastningen gick bra och vi for iväg. M1 började ridpasset med att rida fram runt SM-banan, och idag i alla gångarter - även galopp - och det gick bra. Sedan blev det ridhuset för lite träning.

Oktawia var idag på bra mycket bättre humör än i lördags. Det var lite tjafs i galoppen, men M1 lyckades rida igenom det och sedan fattade damen galopp hur fint som helst. Det är precis som om Otkawia "glömmer bort" att hon kan galopphjälperna om man travar för länge - skum häst... Hur som helst, så skötte hon sig riktigt bra idag så det kändes skönt.

Var hemma igen vid 21-snåret och pållan tyckte det var rätt skönt att stå i stallet, titta ut och bli borstad. Pysslade sedan lite med Bianca, den lilla fröken var extremt kelsjuk och ville helst bli kliad på halsen hela tiden. Nu börjar hon också förstå att det är OK att klia tillbaka på matte, MEN försiktigt... det är alltså inte OK att använda tänderna på människor *fniss*. Idag smög hon försiktigt fram mulen för att kolla om det var OK att klia tillbaka med den - och det var det ;-).

Nu ska jag varva ner och försöka komma i säng så jag orkar med att kliva upp i morgon bitti ;-)

Det var alltså allt för idag - INGET köksjobb för min del idag *fniss*. Och maken har hållit på ute och klippt gräsmattan... ;-)

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0