12/12 Lördag - Shopping...

Pållarna blev utsläppta kl 8 som vanligt. Tur man har nära till stallet... bara att kliva ut i morgonrock med jacka över - ingen som ser en som tur är ;-). Sedan in till en varmdusch och sedan frukost. Jag var sedan ute i stallet igen hyfsat tidigt och fixade mockningen så det blev gjort för dagen. Passade sedan på att fixa med lite snöstolpar på gården så grannen vet vart han ska ploga. Nu är tydligen snön på väg... Fick också lite staketstolp nedslagna som stod lite snett. Ser bättre ut i alla fall.

Sedan fram på fm så åkte jag in till Julmarknade i Karlslund där jag mötte upp med kamrat K och hennes kompis K. Det var en riktigt bra julmarknad i år och det fanns massor med fina saker. Det enda som jag hade bestämt mig för att köpa var en dörrkrans - och det hittade jag. Och så blev det lite annat småprylar också. Både till mig själv och ett par julklappar :-)

Vi 3 kvinnor slog utan problem ihjäl 2 timmar på marknade och då hann vi även med en kopp kaffe inne på ÖFK's cafeteria. En riktigt trevlig fm var det :-)

Julmarknadsshopping :-)



Motivet på tavlan är gjort av filtat ull och naturligtvis är det ju Oktawia och Bianca ;-)

Väl hemma igen blev det snabbt fix av lunch och så full fart ut istallet. Kl 14.30 var det dags att lasta för att åka in till ÅE-träningen. När jag kommit så långt att jag precis skulle sadla så ringer ÅE och berättar att det är total kalabalik vid ÖFK. Tydligen var det totalt packat med folk på julmarknaden och det fanns inte en chans att jag skulle ta mig fram med bil och trailer, än mindre hitta en parkering där jag säkert kunde lasta ur pållan. Alltså blev det väldigt snabbt ändrade planer. Vi gjorde upp om träning i morgon fm kl 11.30 istället, ut med pållan i hagen igen, och det jag skulle göra i morgon fm gjorde vi nu på em istället. Alltså snabbt byte av kläder och så ut till Marieberg för att leta efter lite julklappar. Måste skicka iväg till min brevkompis nu i veckan och hennes klappar är inte klara...

Vandrade runt en timme på Mariebergs köpcentrer och hittade lite grann som jag tyckte passar min brevkompis. Måste nog fylla på med lite mera klappar - brukar få ett väldigt välfyllt Sverigepaket med klappar från henne ;-)

Julshopping på Marieberg



I det lilla vita paketet finns 4 st jättefina glastomtar att ha i granen. Min brevkompis är helt galen i julen så julpynt tas emot tacksamt ;-).

Var hemma igen vid 16.30 snåret så då var det dags att fixa lite mat. Efter middagen så fick jag äntligen tummen ur när det gäller lite syltkokning. Var tvungen att få loss lite utrymme i frysen så björnbären åkte ut och blev ikväll sylt. När det var fixat så satte jag mig och började med lite julkortspyssel. Har några jag måste göra och det är snart dags att skicka iväg dem. Har kommit en bit på väg nu i kväll och har väl gjort hälften av de kort som ska göras :-). Ska försöka hinna göra resten i morgon, om jag hinner *suck*. Jag ska träna, och så är det luciashow på ÖFK... vips så är den söndagen slut!!! Blir nog ingen sovmorgon i morgon bitti...

Så här ser mitt skrivbord ut efter 3 timmars kortpyssel...



Har haft besök av ett par katter som gärna vill vara med mitt i smeten... dock insåg de rätt fort att det inte var läge för vilopaus mitt på mitt skrivbord mitt i röran ;-)

Nu ska jag ut och plocka in pållarna för kvällen och servera dem kvällsmaten. Vovvarna ska kvällsrastas och sedan ska jag kolla på "Brottskod försvunnen" - typ den enda vettiga att se i kväll ;-). Sedan blir det nog inte mycket mera gjort ikväll, utan det blir nog sängen. Är rätt trött efter all shopping under dagen ;-).

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0