2/2 Måndag - Nytt jobb

Så var det dags att börja jobbet som Administrativ samordnare. Kl 8 hade jag och min chef kommit överens om jag skulle komma och jag var där på prick utsatt tid.

Dagen har varit fylld av ansikten och namn, namn och ansikten tills det bara snurrade ;-). Är cirka 150 anställda så det kommer ta ett tag innan man vet vad all de personerna heter *fniss*. Kommer inrikta mig på de som är på kontoret - det är tillräckligt många. Jag kände mig oerhört välkomnad - alla var jätteglada att jag ÄNTLIGEN var på plats ;-) så det känns jättebra. Fick en söt liten välkomstblomma som nu står i mitt fönster på kontoret. Ska ta med kameran och fota mitt kontor när jag fått alla prylar, det var ett kalt skrivbord som mötte mig förutom datorn. Min chef tyckte det var bäst att jag själv fick beställa de attiraljer jag behövde.

Så det blev beställt skrivbordsunderlägg, mousetrapper, hålslag, häftapparat brevkorgar och tidskriftssamlare m.m. Telefon och headset beställde min chef, men det kommer ta en vecka innan det är på plats.

Fick också ett par projekt direkt som kommer vara mitt ansvarsområden, har en hel del att läsa in mig på och jag var helt slut när jag kom hem *pust*. Känns bra att jobba varannandag på nya stället nu i två veckor och få lite mjukstart :-). Men från och med v 8 så är jag på heltid på mitt nya jobb. I morgon är det gamla jobbet som gäller, massor av dataregistrering som ska göras...

Idag blev det vila för Oktawia. Den lilla ridning som blev i går får räcka för idag också. Maken tycker ju inte det är sådär jättekul att behöva följa med som lasthjälp så det får räcka  att åka till ridhus tis-tors. I morgon ska det bli en ridtur i alla fall.

Mockade och fixade stallet efter maten. Tog in pållarna vid 19.30 och kollade av dem. Svårt att bedöma om Sabina mår bättre eller inte för hon har jättesvårt att gå i knögglet över huvud taget. Det är halkigt och isigt och hon kollar noga vart hon sätter ner hovarna för att inte halka. Men hon ser piggare ut på ögonen i alla fall.

När jag var klar med stallet så tillbringade jag en stund med att busa med Nalle. Han var riktigt bus-sugen idag och han älskar när jag tar fram lilla "fjäderpinnen".

Han förvandlas då till en riktig "tiger" ;-)










Den där feta tassen vill man inte bli träffad av ;-). Fjädrarna blev lite lätt "slaktade" *fniss*.

När Nalle busat av sig så ville han hellre ligga på mattes arm och vila en stund. Passade matte bra, som då passade på att surfa lite. Kollade runt på lite köksluckor då vi ska göra om lite i köket till sommaren. Finns hur mycket kul som helst att spana runt på :-)

Nu är det dags att gå ut och kvällsnatta pållarna, sedan väntar TV:n och CSI.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0