28/2 Lördag - sista februari

Idag är det den sista dagen i en riktigt "vintermånad" och det var ett strålande väder så man kunda ana att våren snart är på väg. Dock blåste det svinkallt så det var inte skönt att vara ute någon längre stund.

Det var min "morgon" att fodra pållarna så det blev ingen längre sovmorgon, men det är rätt skönt att komma upp i vettig tid. Och jag passade på att mocka och fixa stallet efter det att jag släppt ut dem. Maken och jag vår sedan mitt på dagen till Östra delen av Närke för att först hämta spån hos en fd arbetskamrat och sedan så fortsatte vi vidare till min moster. Där fikade vi och snackade bort en stund, och så köpte vi potatis, 25 kg potatis. Vi ska ha10 kg och maken ska dela ut resten till några arbetskamrater som hade skickat med en potatisbeställning.

När vi var klara i östernärke så åkte vi till Maxi för att shoppa mat och andra förnödigheter som behövdes hem. Mest var det torrvaror och hygien- och rengöringsprodukter. Innan vi gick in på Maxi så besökte vi först Systemet och jag fyllde på mitt vinförråd med ett par flaskor. När vi var klara med all handling så var kl sen em och det var bara att åka hem och mata djuren och få i sig något ätbart.

Maken släpade in spånsäckarna till lagården - här gäller det att ha allt inlåst annars så får saker och ting fötter - tyvärr :-(. Blir lite omständigt för oss, men man får ha sakerna i fred.

Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket mer, städat en låda med massa gamla betalda räkningar. Ska lagras på ett annat ställe tills de blir gamla nog att slängas.

Sedan så passade jag på att pyssla lite. Pysslade ihop ett litet tittskåp :-). Ska ha två stycken men det blev ett ikväll. Gör nog det andra i morgon. Funderar också på om det inte ska bli lite färg på ramen...



Nu ska vi kolla på melodifestivalen - säkert en hel del skräplåtar, men jag är tvungen att titta i alla fall.  Ska käka lite stilton grönmögelost och dricka lite rött portvin *smasken*. Bäst jag rör på mig innan maken käkat upp all ost ;-)

Och som vanligt... Nalle hälsar sin fanclub :-)



Ha en trevlig lördagkväll!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0