14/1 Onsdag - Allmänt bus

Idag har jag varit riktigt "onsdagstrött". När jag kom hem från jobbet så tog det tid att laga mat, det tog tid att fixa stallet. Var hur seg som helst. Dessutom var stora vägen totalt glashal så att ens tänka på att ge sig ut med trailer var inte alls speciellt lockande. Nu har Oktawia vilat så många dagar så hon kan lika gärna ha "hagvila" en dag till. Eller vila och vila... när vi kom hem från jobbet så stod hon helt stilla tills jag ropade på dem för jag kom med höpåsen - då var det från stillastående till 170 knyck på 3 sekunder!!! Och så totalt "spel" i hagen på båda två gamla damerna *fniss*. Oktawia brukar ju kunna vara sin egen kiropraktor - men ni skulle ha sett Sabina!!!! Den gamla damen brukar inte röra sig speciellt fort framåt, men NU - hon galopperade så mycket hon orkade, de små benen gick som trumpinnar i backen, och dessutom så körde hon ett race med bockserie så hon såg ut som en guttaperkaboll som inte kunde sluta studsa!!!

Jag har haft Sabina i 4 år och på sin höjd att hon gjort ett försök till bocksprång, så det jag fick se idag var första gången jag sett något liknande från den lilla damen.

Dessutom så slutade hon inte att galoppera TROTS att jag slängde ut em-höt i hagen! Och det är extremt ovanligt beteende för en shettis - snacka om glad häst *fniss*.

Så mina damer roade sig rätt bra själva med andra ord.

Det var i alla fall lite kallare idag, backen börjat frysa på - skönt då blir inte vovvarna så lortiga om tassarna. Så när jag var ute och mockade så kunde Lexi och Kayo busa runt som vanligt. Efteråt kunde de gå in i huset utan att det blev lerstänk högt och lågt. När Lillan sedan var ute och busade med Lexi fick Lillan ha sitt termotäcke på sig annars så fryser hon.

Efter två omgångar med hundbus så var i alla fall Lexi lugn en stund - den lilla yrhättan ;-)



När jag var klar med allt hemma så åkte jag till min Gruppchef och tog en snabbfika. Var där för att hämta en gre jag glömde beställa förra  omgången. Och så fick jag lite Oriflameinfo på köpet när jag ändå var där :-).

Tyvärr är ju kvällarna alldeles för korta, i alla fall om man ska hinna titta på TV - vilket inte är så ofta som jag gör. Men ikväll var det en film på 3:an som jag ville kolla på. Så snabbt hem och in med pållarna. Snabb koll av dem och sedan kvällsmaten. Ändå så missade jag 10 min i början, vilket jag gör jämt när jag ska kolla på nåt som börjar kl 21 - så svårt att få ihop tiden ;-).

Så har det varit reklam och jag ska återgå till filmtittandet :-).

Min nymålade minibyrå tyckte jag blev fin i alla fall. Gillar ju dalablått och den passar bra i sovrummet.



Allt "löst" stoppas undan så Nalle inte kan riva ner saker och ting på golvet ;-).

Nu är det bara kvar en liten hälsning från Nalle: Det var inte alls meningen att var hårdhänt med matte under natten som gått (matte har klomärke på näsan).



Nalle är hur söt som helst, och världens kelgris. Börjar spinna bara man tittar på honom. MEN vilket busfrö ;-)

/Lizzie


Kommentarer
Postat av: Karin

Man kan knappast bli arg på en sån liten sötnos som Nalle - men det lyser ju bus om honom :)

2009-01-14 @ 23:19:06
Postat av: Lizzie

Man smälter totalt för han bara spinner ;-)

2009-01-15 @ 09:10:44
URL: http://stallkartorp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0