21/1 Onsdag - IDAG

Är det 25 år sedan jag och min man "blev ihop"! Hjälp - vart har tiden tagit vägen :-O. Dagen till ära måste vi naturligtvis fira på nåt sätt ;-). SMS:ar maken under dagen och först fattar han ingenting och sedan så tyckte att han att festligheter var totalt onödigt ;-). Men eftersom vi skulle iväg till Maxi och handla lite efter jobbet så kunde han tänka sig att köpa med något gott till kaffet. Jag var sugen på semla (som alltid), men maken var mer inne på krämkaka och så blev det ;-).

När vi strosade runt där i butiken och var på väg mot kassorna så möter vi en man som jag inte sett på cirka 10 år...

Mitt ex! Tamesjutton på 25-årsdagen från vårt "uppbrott" så springer vi på varandra i en matbutiken, det är så man kan börja fundera *fniss*. Vi har väl sprungit på varandra cirka 5 ggr på dessa 25 år! När vi gjorde slut och flyttade isär så gick det lugnt tillväga. Vi var inte osams eller bråkade på nåt vis, vi hade bara växt isär efter att ha bott ihop 4 år under vår sena tonår. Och när vi väl flyttat isär så visade det sig att vi inte ens hade gemensamma kompisar där vi kunnat springa på varandra :-O. Så kan det gå här i livet. Det var i alla fall kul att träffas, allt var bra med han och hans familj (gift och 3 barn). När vi skildes åt så blev jag så full i skratt eftersom det då slog mig att det verkligen var precis 25 år sedan han fick reda på att jag blivit i hop med maken och han på riktigt fattade att jag inte skulle gå tillbaka till honom - exet alltså. Ibland funderar man om det är någon outgrundlig anledning till att man möter vissa människor helt plötsligt ;-).

Nåväl - i övrigt tog inte mathandlandet speciellt lång tid och vi var hemma rätt fort. Vi fikade och käkade krämkaka - som var hur god som helst. Efter fikat och genomgång av post så gick jag ut och fixade stallet. Idag var det totalt blankis utanför stallet - tur att det var igår som vi åkte till ridhuset och inte idag. Ska iväg i morgon också, förhoppningsvis så har det smält undan lite mer då.

Maken och jag fixade iordning lite middag lite senare och under tiden middagen befann sig i ugnen så färgade maken mitt hår. Det var ett tag sedan jag fick i lite färg i kalufsen och nu var det hög tid. Min favoritfärg som ligger närmast till min naturliga hårfärg, är ALLTID slut. Idag fanns det EN förpackning kvar i hyllan - högg den snabbt som ögat.

Min kalufs INNAN färgning - lite väl mycket silverfärg...



En timme senare ser min kalufs ut på detta viset...



Lite jämnare färgton, eller hur? ;-)

Under tiden som jag satt med färgen i håret så roade jag mig med att gå igenom filmerna från gårdagens ridhusbesök. Numera är det inget "gnäll" från makens sida när vi ska iväg med kusen - kameran hänger runt halsen och han roar sig bäst han kan under tiden som jag motionerar kusen ;-)

Ska inte plåga er med att lägga ut alla små filmsnuttar på oss ;-), men ett par exempel kan ni titta på om det är intressant.

En filmsnutt i början av arbetspasset igår kväll, trav på volt, skulle kunna vara lite mer tryck i henne, men hon har knappt gjort något på 3 veckor, hon är tämligen avslappnad och ändå villig till arbete.

Avslutade travjobbet med att trava på 8-volt. Oktawia mjuk och fin, stadig i formen och kolla på svansen hur den vippar fram och tillbaka i traven. Det ska tydligen vara ett tecken på avslappnad och nöjd häst :-).

När det gäller denna filmsnutt så var det meningen att maken faktiskt skulle filma hästen och INTE mig, men han tycker det ser så roligt ut när jag är tvungen att springa *harkel*. Dessutom står det utom alla tvivel att hästen är förbannat snygg - jag håller inte riktigt samma standard *fniss*.

När jag ändå höll på och ladda upp filmer så passade jag på att ladda upp en liten filmsnutt på NALLE - så alla i Nalles fanclub - här får ni ert lystmäte tillgodosett ;-)

Nalle har fått en ny leksak. En lite råtta som "skramlade". Denna råtta har roat honom hela kvällen.

Har ni svårt att se filmer så kommer här lite bonusbilder på Nalle. Jag har råttan i handen - det gillar inte Nalle ;-)

Vill ha råttan NUUUU



En som däremot har legat på mitt skrivbord hela kvällen - och totalt STRUNTAT i allt var råttor och andra leksaker heter..

Det är Tussan det - hon hittade ju en handduk att ligga på... ;-)



Men nu är det färdigt vid datorn för idag. Uppladdningarna tar rätt lång tid, så kvällen försvinner snabbt. Och nu är det dags att gå ut och plocka in pållarna. Maken ska först slänga ner hö åt mig så jag kan fixa klart all mat. Sedan ska jag nog ta min slitna kropp och förpassa mig till sängen.

Kan upplysa om att de där 3 x 2 sekunder med "Plankan" igår kväll.... det känns förbannat väl idag. Har enorm träningsvärk i hela magen och i bröstmuskeln. Säger väl egentligen mer om mig än om träningsövningen som sådan *harkel*. Men ska försöka göra den minst en gång varje dag i alla fall så till sist kanske jag klarar av att så en minut och har fått bra bålstabilitet på köpet ;-).

Har faktiskt gjort plankan EN gång idag - på lunchen - var hos min kompis Karin och lämnade av Oriflamevaror. Visade då hur plankan ska utföras - tror faktiskt jag klarade den längre än 3 sekunder idag ;-), och det får faktiskt räcka...

Så det var allt som hänt idag och som vanligt - Nalle hälsar :-)



/Lizzie

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för rörliga bilder på Nalle!!!

Plankan får nog vara - men man borde kanske prova i alla fall, en annan dag.

2009-01-21 @ 22:36:09
Postat av: Lizzie

Jag har grym träningsvärk i magen idag OCKSÅ!!! ;-)

2009-01-22 @ 08:13:00
URL: http://stallkartorp.blogg.se/
Postat av: minternet

Vill ha bild på plankan ;-)

2009-01-22 @ 12:28:42
URL: http://minternet.blogg.se/
Postat av: Lizzie

Minternet: Ha ha ha - aj, kan inte skratta pga träningsvärken! Glöm din dröm ;-)

2009-01-22 @ 12:53:22
URL: http://stallkartorp.blogg.se/
Postat av: malin

Plankan... låter intressant...! hur gör man? ligger man på rygg eller?

2009-01-22 @ 18:23:57
Postat av: Anonym

nu har du en länk från min sida till dig;)

Grannen

2009-01-22 @ 20:29:18
URL: http://www.brann.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0