27/1 Tisdag - Full fart

Idag har det varit full fart hela dagen. Fullt upp på jobbet - har varit BETYDLIGT piggare idag ;-). Maken var också på benen idag och tog sig till jobbet. Bra, för det blev rätt dyrt för min del att parkera utanför mitt jobb - 50 kr/dag - det kan man ju inte hålla på med för många dagar *hua*.

När han hämtat mig efter arbetsdagens slut så åkte vi till Granngården för att fylla på förrådet för hästmat och kattmat. Nästa anhalt blev Willys för att fylla på mat till oss övriga i familjen ;-). Som tur var så skulle vi inte ha så mycket och det var tomt i kassorna när vi var klara. Alltså var vi hemma rätt fort.

Eftersom jag bara skulle hem och fixa stallet och sedan åka igen, så hade jag inte räknat med att laga någon mat. Sparade in lite tid där, den tiden ägnade jag mig istället åt att gå igenom att roligt paket som kom med posten idag.

Paket från Creative club



Innehöll massor med roliga saker med tanke på att det är snart är Alla hjärtans dag :-). Ville helst börja göra några söta kort på direkten, men det får jag nog ta i helgen  ;-).

Vi köpte i alla fall TÖSALT när vi var på Granngården - nu ska ishelvetet bort från vår gårdsplan! I morgon SKA jag till ridhus med Oktawia!! Maken ströade på tösaltet när vi kom hem och tametusan - det började hända grejjer på direkten :-O. Ska bli spännande och se hur det ser ut i morgon.

Nåja - full fart  ut till stallet, hade verkligen mycket bättre ork idag än i går och mockningen gick lättare. Hann precis klart med mockning, fix av hästmat, rengöring av vattenhinkar osv tills det var dags att åka iväg på Oriflamemöte,

Mötet var hemma hos min Gruppchef IL, dessutom var vår regionschef Tina med också. Som tur var så var det bra uppslutning på säljare, så det var ett bra möte. IL bjöd på kanongott käk som vanligt :-) så mätt och belåten blev man. Det var bra att regionschefen var med, fick lite extra information och jag hade lite frågor som jag fick svar på.

Så ni alla som undrat - det är INGA farliga mineraloljor i Oriflameskrämer.

Mineralsminket som ni efterfrågat - det är på gång :-)

Mötet höll på lite längre än vanligt, så när jag kom hem var det bara att slänga sig ut och plocka in pållarna. Oktawia stod och väntade på grinden när vi kom, men när jag kom och skulle ta henne då vände hon drog längst ner i hagen. Jaha - där kunde hon ju stå och tjura! Jag gick in i stallet och hällde upp maten, prasslade med höpåsarna och dunkade med kraftfoderhinkarna i krubborna. Nästa gång jag kom till grinden så stod hon där  och den här gången stod hon kvar. Mat vill damerna ha ;-). Sabina kom sakta men säkert knatandes efter ;-). Snabb koll av pållarna att allt var OK med den och sedan in igen.

Pust! Så nu ska jag förförsöka gå ner i varv och komma i säng ;-).

En som tydligen saknat matte under kvällen - det var Nalle det. Nu när jag satte mig framför dator så har han varit över hela mig. Kelsjuk så han inte vetat vilket ben han ska stå på. Spinner så hela skrivbordet vibrera.

Och så ska han vara SÅ nära som han bara kan...



Men det är svårt att skriva med en kissa klättrande över sig och ligger och rullar på tangentbordet. Bäst jag förpassar mig till sängen så han får den omgång med gos han så himla gärna vill ha!

Godnatt!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0