5/3 Torsdag - Trött

Idag har det känts att det är i slutet av arbetsveckan. Har varit himla trött idag... som tur är det inte varit samma mördande tempo idag som det varit tidigare dagar.

Vi åkte förbi willys på vägen hem och shoppade hem mat för helgen, samma tanke hade halva Örebro kändes det som. Proppat med folk och långa köer var det i alla fall. Så när vi väl var på väg hem så var jag helt slut. Hemma stod det i alla fall ett paket från Orilfame - äntligen. Har tagit tid den här gången att få leveransen. Tyvärr var det en hel del restnoterat dessutom :-(



Slängde mig i alla fall över senaste katalogen - den är alltid bland det första jag kollar i :-).

Hade fått mer kuliga saker med posten idag - veckans läsning är räddad ;-)



Höll aldrig på att komma ut till stallet eftersom jag fastnade i tidningsläsandet ;-).

Mockningen av pållarnas boxar gick i slowmotion, kroppen är inte alls på humör. Har lite lätt halsont... funderar på om jag har något skit i kroppen som inte riktigt vill bryta ut.

Jag hade tänkt åka till ridhuset och rida, men vi svängde förbi ridhuset på vägen hem och inte en chans att jag ger mig iväg dit med trailer! Totalt is och snömodd över hela området. Har absolut ingen som helst lust att köra fast igen med trailer och häst! Förhoppnignsvis är det milt några dagar till så det smälter undan lite mera.

Tänkte tömköra en vända i hagen istället, men upptäckte att det inte funkade det heller pga issörjan. Och eftersom jag kände mig allt annat än pigg när jag var klar med mockningen så fick pållan motionera sig själv i hagen - vilket hon gjorde med besked. När jag släppte lös Sabina ur sin sjukhage så var det fullt ös - medvetslös på båda pållarna ett tag. Bara till att blunda och be en bön att de höll sig på benen... vilket de gjorde.

Gick lös på Sabina med ryktstenen i alla fall för nu fäller den lilla damen mängder. Hon blev i måndags färdigmedicinerad och än så länge så verkar hon må bra. Bara att hoppas att det håller i sig.

När jag var klar i stallet gick jag in en stund. Kollade vad maken pysslade med. Han ska ut och pimpla på Hjälmaren med jobbet i morgon. Han har hållit på och plockat fram gamla pimpelgrejer hela veckan ;-) och idag gick han fortsatte han att gå igenom utrustningen.



Man kan ju hoppas att han kommer hem med lite middag :-)

Jag har idag också kommit ihåg att ringa till Stallstugan och beställa en dressyrgjord. Den ska komma i slutet av mars. Fick ju ett presentkort på Stallstugan från mina arbetskamrater på Haga hemvård - men dressyrgjorden har inte funnits att beställa tidigare. Så nu äntligen fanns den! 

Lilla Nalle har varit på lite friastråt idag. Nalle närmare sig 6 månaders ålder och eftersom det är mars... ja, ni kan ju räkna ut resten själva.... marskatt... Nalle ska ha en liten date med en veterinär lite längre fram *viskar*. Än så länge så är han inte riktigt fullt könsmogen, men börjar bli. Han är VÄLDIGT intresserad av Kajsa, men vet inte riktigt hur han ska bete sig ;-).

Därför fjäskar han på "säkert" avstånd :-)



Kajsa däremot, hon är inte speciellt imponerad på Nalle, han är alldeles för ung *fniss*

Nu ska jag ut och kvällsnatta pållarna, sedan så är det Medium som gäller!

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: Karin

Hej o hå - håll i hatten - men vilka söta kattbebbar det skulle kunna bli :)

Hoppas inte det är allt för mycket restat på beställningarna då vet jag några som blir ledsna.

2009-03-05 @ 21:40:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0