1/11 Söndag - En slapp dag

Eftersom det blev lite sent i går så sov jag sött fram till kl 10! Vaknade av att jag var hungrig ;-), men mådde för övrigt väldigt bra. Har ju en tendens att bli extremt bakfull på typ lukten av alkohol, men den här gången gick det bra. Var noga med att dricka vatten innan jag gick och la mig, hjälpte kanske till för välmående idag - vem vet.

Syster S vaknade strax efter mig och hon mådde också bra, vi satt och käkade en lång frukost och drack kaffe ett par omgångar. Men till sist så blev det dagens för syster att packa sin resväska och resa vidare. Hon skulle iväg och göra ett snabbt besök i Karlskoga innan det var dags för återfärden mot England. Tar väl ett år till innan hon dyker upp nästa gång ;-). Trevligt var det i alla fall och finfin parfym och sprit fick jag ju hem - trots bristen på Ålandsresa ;-).

När syster åt så gick jag ut och fixade stallet och em försvann i ett nafs. Helt plötsligt så var det dags att fixa lite mat så jag skulle hinna äta innan träningen för ÅE kl 17. Skulle inte klara av att vänta med maten tills efter träningen så det var bara att sätta fart.

Pållan blev sedan intagen kl 16 och vid 16.30 gick färden mot ridhuset. Hann precis skritta fram ordentligt tills det att ÅE dök upp.

Dagens träning gick sammanfattningsvis bra. Jag lyckdes rida igenom Oktawia trots hennes - för dagen - enorma motstånd för arbete. Numera går det att gå på damen och kräva arbete av henne, om om hennes lust inte är så stor. Lusten till arbete far för dagen som bortblåst... Det var en variant av kuse med stelopererad hals som lutade sig inåt på volterna, men det var bara att rida och se glad ut. Bra tillfälle att rida för instruktör - om man säger så ;-).

Galoppen funkade OK ialla fall. Jag börjar hitta balansen nu i galoppen och jag tycker inte går så vansinnigt fort heller, så det går sakta men säker framåt. Jag kommer i alla fall ha rejäl träningsvärk efter dagens ridpass eftersom jag galopperade mer än jag gjort tidigare. Låren fick sig en omgång med andra ord ;-).

Vi var hemma igen strax efter 18-snåret, pållarna fick stå kvar inne och käka sin em-mat. Plockade rätt på alla prylar och när jag sedan var klar så knallade vi över till grannen en sväng. Jag fick väl där klämma och provfota med en sådan kamera som jag tänker köpa. Den blir bra! Framför allt så fick den plats i min hand (små händer) och den var inte för tung med tanke på min kroniska tennisarmbåge. Kommer bli en fin julklapp till mig själv ;-).

Hos grannen blev vi kvar en stund och pratandes om ditten och datten, framför allt fick vi spana på deras byggprojekt i huset - Jag är inte ett endaste dugg avundsjuk! Jo, kanske sen när allt är färdigt och nytt och fint ;-)! Men hu vilket jobb!

Jag har även hunnit jobba en sväng för NRU, men sedan tog kvällen slut. Pållarna är nu kvällsnattade och själv ska jag parkera mig framför TV:n en stund och kolla på en film - Änglar och demoner blir det nog...

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0