13/11 Fredag - full rulle...

Det har varit full rulle på jobbet hela dagen idag. Fortsatte i samma stil efter jobbet också. Först iväg till kyrkogården och tände på gravarna. Väl hemma blev det lite snabbt nåt att käka och sedan blev det full fart med städning av huset. Lördag och söndag har jag fullspäckat schema och städningen var välbehövlig, ingen idé att slöa alltså ;-). Så på några timmar var huset i representabelt skick :-). Om det nu kunde bli lite kyligare så skulle det vara bra. Någon minusgrad bara, så hundarna inte drar in så mycket sand och lera ;-).

När städningen var avklarad så var det bara att lägga i nästa växel och gå ut och fixa stallet. Full fart med mockning och fix av hästmat. När jag sedan skulle plocka in mina pållar fick jag vänta ett tag - de var i full gång med att motionera sig själv... full galopp från ena änden av hagen till den andra änden... ;-) till sist så tröttnade de på att springa eftersom jag stod stilla i ett hörn och väntade ;-).

När jag fått in pållarna i stallet så blev Oktawia ordninggjord för ett pass med lite tömkörning. Och så ut i hagen igen och så knatade vi runt. Tömkörning är bra, både häst och matte får motione ;-). Det blev ett lite lättare pass där damen fick jogga loss lite bara, funkade bra med serpentinbågar och 8-volt så det fick räcka som jobb idag. Under helgen ska ju damen vara med på 2 st hoppträningspass inne på ÖFK för AE - så pållan få röra på sig så det räcker ;-).

Nöjd och belåten blev sedan pållan genomryktad och sedan så blev det lilla Biancas tur. Hon tycker det är mysigt att bli ompysslad och är en riktig liten kelgris. Så det blev lite gos och pyssel innen kvällsmaten till sist serverades. Även Prickan i sadelkammaren fick sin beskärda del av klappar och mat ;-).

När jag var klar i stallet så var också denna fredagen slut. Nu ska jag se om det är något sevärt på TV, annars blir det nog till att slösurfa en stund ;-).

För en gång skull så är Nalle inne och håller sig så pass stilla en stund så jag hann knäppa ett kort på honom.

Här är det paus i kattbuset ;-). Nalle och Minna river nästan huset när de sätter igång :-O



Tog inte lång stund förrän det blev "fullt ös - medvetslös" när det gäller kissarna...

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0