16/11 Måndag - "Vilodag"

För pållans del blev det en vilodag idag. Efter helgens hoppövningar 2 dgr på raken så fick hon tillbringa hela dagen och kvällen i hagen med sin lilla polare och göra sådant hästar gör... käka mat, klia på polaren, reta polare, galoppera runt som en galning osv... ;-).

Matte hade ingen vilodag, fullt ös på jobbet och sedan iväg och shoppade lite mat. Väl hemma så skulle det först fixas lite ätbart, sedan tog jag hand om stallet. När det var klart så hade jag ångan upp och då var det lika bra att passa på och ta hand om stryktvätten efter gårdagens tvättomgång. Det var inte så himla mycket så det var snabbt gjort och nystrukna skjortor hänger numera på sin plats i garderoben. Det är rätt skönt att ha kläderna fixade, har hänt mer än 1 gång att jag stått med strykjärnet i högsta hugg kl 6.30 på morgon - när man egentligen ska iväg till jobbet... ;-).

När jag var klar med stryktvätten så hde jag faktiskt tid att sätta mig ner och pyssla lite med årets omgång med julkorten :-). Idag blev det 3 st julkort färdigpysslade. Tyvärr har mina kissar liiiite svårt att förstå att mitt skrivbord nu är upptaget... fick blåsa bort rätt mycket katthår och under tiden som jag skar, limmade och stämplade mina kort så fick jag slänga ner någon katt från skrivbordet. Kan ju inte ha en katt mitt i ansiktet och över korten när man ska klistra och stämpla... då blir det katthår överallt ;-). Skulle ju vara snyggt om man delar ut pälsbeklädda kort ;-)
 
Nu är jag i alla fall klar med dagens pyssel och ska gå ut i stallet för att plocka in pållarna. En liten borstningsomgång ska jag fixa när det gäller båda damerna - om inte de har doppat sig i någon lerpöl precis förstås... ;-). 

Resten av kvällen kommer sedan att tillbringas framför TV:n och CSI - det kan man ju bara inte missa ;-)

Roligare än så här blev det inte idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0