23/11 Måndag - Ridhuset

Ytterligare en dag med regn och hemma väntade lera och åter lera... Men det är bara att gilla läget, så efter middag var det bara ut och fixa stallet, in med 2 blöta hästar och så göra iordning pållan för ett pass i ridhuset. När jag lastade så testade jag att skicka in damen i trailern, men nix det gick inte. Istället fick jag gå in med Oktawia och sedan så kunde jag smyga ur trailern bakåt och så stänga bakom pållan. Klart, hon tycker ju att det är skumt att kliva in i trailern när jag står kvar på utsidan... så funkar det att jag följer med in och sedan backar ut så går ju det också.

När vi kom till ÖFK så var det helt tomt och öde i ridhuset -knappt man trodde det var sant!!! Inte ens några ridskoleelever på plats! När jag väl kom igång att skritta fram pållan så kom det dock två st ekipage till, men 3 hästar i ett ridhus på 80 m... vi behövde inte trängas liksom ;-).

Efter framskrittningen så joggade jag loss pållan i trav och hon var inte tjafsig med munnen idag. Lite stelare i sin vänstra sida, men det funkade rätt bra ändå. Galoppjobbet funkade också bra idag och efter galoppen så körde jag lite jobb på serpentinbågar i trav. Då var pållan så himla mjuk och fin så det fick faktiskt räcka för idag, blev alltså ett kort ridpass på 45 min. Ska rida i morgon också och då träna på lite skänkelvikning så dagens arbete var precis lagom för pållan.

Lastade genom att gå in med pållan och sedan gå ut själv bakvägen och stänga. Funkade finfint! Inga problem att lasta av hemma genom att hon får gå ut själv med grimskaftet runt halsen. Saker och ting kanske äntligen kan falla på plats! :-).

När vi var hemma igen så var det en trött liten Bianca som stod och gäspade åt oss, hon kan i alla fall konsten att slappna av när hon är själv i stallet *fniss*. Pållan blev så omskött och sedan blev det kvällsmat och nattning för pållan. Jag själv stressade in för att hinna in till CSI, missade bara 5 min i början ;-) Tänk vad svårt det ska vara att få tiden att räcka till ;-).

Jag kan idag också glädja Nalles fanclub med en klassisk Nallebild. Nalle har tagit plats mitt ibland allt mitt kortpyssel på skrivbordet. Vill Nalle ha plats - då fixar han plats ;-)



Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: Karin

Nalle vet att ta bästa platsen så klart, vad gör det att det finns pryttlar ivägen - dom kan väl pyttsas ner på golvet.... go Nalle go!!!

2009-11-23 @ 22:34:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0