1/10 Torsdag - Ridhuset

Idag blev det täcke på för Oktawia - fy vad kallt det var i morse *burr*. Nu är det höst på riktigt ;-).

Eftermiddagen tillbringade jag på Universitetet, så jag var inte hemma förräns vid 17-snåret. På menyn till middag var det en köttgryta. Vad jag glömt var att den skulle stå på spisen i 1,5 timme *suck*. Hade jag kommit ihåg det så hade jag nog fixat den i går kväll. Nu fick jag vackert vänta till kl 19 innan jag fick i mig middag - då lite lätt utsvulten. Lunchen som jag käkade på skolan med min kurskamrat P, var för länge sedan försvunnen ;-). Men, men bättre sen än aldrig när det gäller mat. Jag fixade ju klart stallet helt och hållet under tiden som grytan kokade. Hann också ut i hagen och jaga rätt på pållarna så de kom in i stallet innan M1 och P dök upp vid 19-snåret. Bianca fick jag ta på rätt fort idag, men Oktawia fick jag vänta på en stund. Hon var bara tvungen att dra några repor i galopp i hagen innan det passade damen att gå in i stallet ;-). Middagen käkade jag under tiden M1 gjorde iordning pållan så jag kunde följa med till ridhuset mätt och belåten - framför allt på bra humör ;-). En utsvulten Lizzie är ingen trevlig Lizzie ;-)

Vid 19.30 så var Oktawia "påklädd" och klar inför stundande ridpass inne på ÖFK så in i trailern och vi for iväg.

M1 jobbade genom Oktawia med tanke på lördagens Pay & Ride. Efter uppvärmning och lösgörande övningar så red M1 igenom programmet 2 gånger. Inte så mycket protester i galoppen, gick bättre än vad jag förväntade mig. Oktawia såg dessutom positiv ut genom hela programmet = spetsade öron framåt ;-). Det är ju bra!

Lördagens lilla "tävling" kommer bli jättebra miljöträning för Oktawia, man måste ju träna på att tävla och någonstans ska man ju börja. Så hur det än går - så är all träning bra träning :-).

När vi var klara och skulle lasta och åka hem, så hade det blivit ÄNNU kallare än när vi åkte in till ÖFK. Tur att Oktawia klev in i trailern snällt så vi slapp stå och frysa. Verkligen hög tid att plocka fram långkalsongerna och raggsockarna!!!

Väl hemma så blev det borstning av Oktawia, genomkoll av Bianca och så kvällsmat och nattning. Och vips så var torsdagskvällen slut ;-).

Nu ska jag försöka få upp värmen på nåt sätt i mina svinkalla ben och fötter, annars så kommer jag aldrig att somna ;-).

Roligare än så här blev det inte idag :-)

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0