19/10 Måndag - Full rulle

Idag var det full fart på jobbet. En dags semester och jag hade göra i en timme att gå igenom mailskörden!!! :-O. Sedan var det lite annat pyssel som var tvunget att fixas innan jag skulle iväg på en datakurs i tidsredovisning kl 10. Hade med mig min egen cykel och som tur var så var det fint väder när jag trampade iväg upp på stan. I dag kände jag att viktnedgången gjort sitt, eller så har jag bara fått bättre kondis ;-) - för det gick lätt och fort att cykla upp på stan och jag orkade att ha 6-7:ans växel i hela tiden. Det känns skönt :-). Kursen var på fm så full fart tillbaka till jobbet för att käka lunch. Alltså var det bara cyklingen idag som blev mitt träningspass. Hann inte med att ta ett pass i träningslokalen, men det får jag överleva. Kroppen mår också helt OK efter gårdagens 4 timmar lövräfsning - ja, bortsett från skavsår i händerna förstås ;-). Dock ingen värk i mina axlar eller armar och det är nog tack vare styrketräningen. Förra året klarade jag ju inte ens av att borsta hästen på ryggen någon längre stund utan att få ont i axlarna. Räfsa löv fanns inte ens med på kartan... Nåja, skönt att jag märker att jag blir starkare i alla fall ;-).

När jag kom hem så fixade jag mat - maken var sur som ättika och försvann upp på TV-rummet. Utav någon konstig anledning så är det så att han ska "vila" ett par timmar i lugn och ro, innan han eventuellt klarar av att umgås med sin fru, och fixa maten...  ja, den görs ju inte uppe i TV-rummet direkt...

Så jag fixade mat, käkade och så gick jag ut i stallet. Orkade inte alls med att hålla på och tjafsa med någon grinig karl. Inte ens för att få höt nerslängt från loftet... Eftersom jag blivit starkare så klarade jag faktiskt av klättringen upp på loftet lättare än tidigare - så nu är det en grej till som man kanske kan slippa höra gnäll om...

När jag var klar i stallet så kollade jag igenom lite post m.m och sedan åkte jag in till ÖFK. Skulle betala min kamrat YO för ridlektionen jag red för henne för 2 veckor sedan, men kamraten var som bortblåst. Jag hade fått ett SMS på dan att hon skulle in till ridskolen, och tydligen så hade hon varit där innan lektionen men sedan åkt. Jag hann ju inte in till ridskolen förrän hennes lektion hade hållit på ett tag, så tydligen fick hon förhinder eller nåt. Får bli en annan gång, inte mer med det. Passade på att vara lite social när jag ändå var där, finns ju folk man känner igen - och var annars kan man träffa likasinnande om inte i ett stall *fniss*. Kollade också lite på ridlektionen innan jag åkte hemåt igen. Hade en trevlig stund i alla fall :-).

Nu är det dags att plocka in mina egna små pållar och servera dem kvällsmaten. Lexi och Lillan ska få sin kvällsrastning och sedan är det CSI som gäller för mig. Så fort försvann den här måndagen ;-).

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0