29/10 Torsdag - Ridhuset

Kom hem lite senare än vanligt eftersom vi shoppade lite mat på hemvägen. Lätt stressad tog jag sedan itu med mockningen - bra med kroppsarbete när man är stressad, det är ett bra sätt att få ner stressnivån - för mig i alla fall.

Inga problem att fånga pållan idag. Damen blev sedan iordninggjord för ett träningspass i ridhuset med matte på ryggen. Kom iväg i rätt vettig tid, kl 19.55 satt jag på hästryggen och idag skötte sig pållan hur bra som helst.

Oktawia var alltså på ett riktigt bra och samarbetsvilligt humör och det var hur kul som helst att rida. Jag fick till och med till galoppen idag och framför allt så kände jag att jag ORKADE rida i galopp mer än vad jag gjort tidigare. Det känns väldigt bra :-). Koncentrerade mig sedan på att göra samma övningar som sist i skänkelvikning, alltså diagonalt och sedan till och från spåret. Funkade hur bra som helst. Efterföljande travjobb på serpentinbågar och 8-volt funkade hur bra som helst och Oktawia var avslappnad och lösgjord. Kändes jätteroligt :-).

Red ungefär en timme, maken skrittade runt med pållan för hand under tiden som jag gick runt och plockade upp bajsen från ridhusbotten. Sånt ville han inte befatta sig med ;-). Var hemma igen strax efter kl 21 och pållan blev ryktad och sedan serverades kvällsmaten.

Mycket mer än så har jag inte hunnit med under kvällen ;-). Nu ska jag ta min trötta lekamen och förpassa mig till sängen och läsa tidningen Ridsport innan John Blund dyker upp.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0