14/9 Måndag - Båttur

Efter en dag på kontoret så blev det till att åka hemåt direkt i full fart. Ingen middag, utan direkt ut i stallet för att fixa mockning, vatten och hästmat till pållarna. Sedan fick maken instruktioner om när han skulle ta in pållarna och när han skulle ge dem sitt kvällshö. Kvällskraftfodret kunde jag fixa själv så det slapp han hålla på och trixa med ;-).

Vad skulle jag göra då? Jo, facket har ordnat ett par trevliga kvällar med tur på "Räkbåten". Jag och min kollega hade turen att få plats på båtturen som gick av stapeln under måndagskvällen :-). Facket bjöd och en sådan chans missar man ju inte ;-).

Så 18:15 hade jag hunnit klart med stallet, piffat till mig själv och for tillbaka till stan. Kom lagom fram till båten för att möta upp min kollega. Det var även en del andra fackmedlemmar som man kände igen.

Kvällen blev mycket trevlig och vi hade ett perfekt väder, kvav lugnt och en stilla solnedgång på vägen ut på hemfjärden. Hur vackert som helst.

Packat med folk var det och stämningen hög :-D. Eftersom jag skippade middagen hemma så var det fritt fram att käka rejält med räkor ;-)

 

Fri tillgång på räkor var det och det blev några stycken - räkor är jättegott ;-).

Under båtturen ut på hemfjärden så hade vi även underhållning i form av en trubadur som såg till att musik och allsång hölls igång ;-)

 

 

Trubaduren är han i bakgrunden ;-).

 

Vi var tillbaka kl 22 och då var det kolsvart ute. Körde hem min kollega eftersom det var på vägen hem och så full fart hemåt.


Vovvarna blev väldigt glada när jag kom hem och betedde sig om om de inte vart ute på flera timmar... vilket var typ en kvart tidigare *fniss*. Pållarna fick sin kvällskraft och nu ska jag själv snabbt förpassa mig till soffan - för det blir hörnsoffan i natt också ;-). Natten som gick funkade bra, hostade inte så mycket. Men ligga ner i en säng - det är bara att fetglömma...

Det var allt för idag!

 

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0