16/9 Onsdag - Stillsam kväll

Sov lite bättre under natten - klarade mig ända fram till kl 4.00 innan jag vaknade pga hosta. Upp och hämta astmamedicin och vatten, hostan höll i sig en timme, men inte lika "hårt" som natten innan. Behövde inte ta Coxilana och då är det i alla fall på rätt väg. Somnade om och sov stenhårt när maken kom och väckte mig kl 5.45...

Har haft lite hosta under dagen, men inte lika mycket som tidigare. Fick ett anfall efter att ha varit ute och cyklat i 10 min. Jag hade med mig min cykel för vi skulle iväg på en datautbildning under em - den råkalla luften som var ute då räckte för att mina luftrör skulle reagera. Tar ju ett tag innan astmamedicinen hjälper och hostan lugnar ner sig.

Så under kvällen skippade jag ridningen och tog det lite lugnare. Eftersom jag ändå har svårt att inte göra någonting, blev det så att när jag var klar med middag och stall så tog jag med mig Kayo och tog en stilla promenad på en timme. Den gamla damen går ju inte så fort och då funkade det för mig att vara ute och röra lite på mig. Det var en vacker kväll, även om det blåste lite.

Väl hemma igen så tog jag in pållarna och så miljötränade jag Bianca lite. Idag var hon jätteduktig! Fattar otroligt snabbt vad det är jag vill att hon ska göra. Tror hon tycker det är himla kul också att jag hittar på något med henne. Även om det bara är att gå och springa runt på stallplanen ;-). Oktawia fick nöja sig med att bara bli lite lätt avborstad och sedan fick de stå inne resten av kvällen i väntan på kvällsmat.

Jag själv gick in för att ta i itu med stryktvätt, hur trist som helst... men lika bra att ta tag i det hela medan jag hade stund över och det inte var så mycket tvätt. Det tog en timme, men så var det klart och när lakan och kläder undanplockade på sin rätta plats kändes det rätt bra :-).

Vid 21-snåret så var jag klar med tvätten och det var dags att kvällsmata pållarna. Kvällsrastade vovvarna och nu är det verkligen becksvart ute. Den här veckan är det ingen fullmåne som lyser upp så man ser knappt handen framför sig när man är ute på kvällen. Dessutom så är hundarna mörkrädda, vilket gör att de springer runt och skäller på "spöken" ;-). Grannarna undrar väl vad det är man sysslar med...

Nu när jag var ute så var det mer råkall luft ute och hostan drog igång... blir hörnsoffan i natt också. Gissa om jag längtar till när jag kan LIGGA ner och sova.... börjar bli liiiite stel i ryggen *suck*.  Trött blir jag också utav att sova dåligt...

Men nu ska jag i alla fall softa en stund framför TV innan det är dags att knoppa in. Alltså blir det inte roligare än så här idag :-).

/Lizzie



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0