7/9 Måndag - Lugnt...

En hyfsad lugn dag på jobbet har det varit idag, vilket har varit bra så jag hunnit få undan sådant som blivit lite satt på undantag ;-). Kom också IHÅG att träna idag också :-D. Passar mig som hand i handske att lägga in träning innan lunchen ;-). Men vad tror ni händer under em.... jo en liten halsbacill har krypit fram *morr*. Jag som verkligen avskyr att ha ont i halsen - jag får det hur ofta som helst :-(. Tur att det finns halstabletter och så nonchalerar jag hela och förhoppningsvis så har det försvunnit tills i morgon - vadå optimist ;-).

Fick även mail från vår handledare på Universitetet. Fick kommentarerna på vårt PM, alla delar är godkända och kritiken var bra. Blir ju fler PM att skriva på kursen som börjar i morgon så kommentarerna blir bra att ha i åtanke då. Ska bli himla kul att börja ny kurs i alla fall :-).

Hemma på kvällen så blev det vila för pållan, och eftersom jag kände av halsen och redan hade tränat så skippade jag att gå ut och gå med henne, eller hundarna för den delen. Efter att vi käkat och jag fixat stallet så gick jag in till datorn och surfade runt en timme.

Under tiden som jag satt vid datorn så hade jag sällskap av lilla Minna. Hon har intagit Nalles plats på skrivbordet, dock har hon inte samma sovstil som sin halvbrorsa ;-)



Men för att inte bli helt förslappad gick jag ut senare och plockade in pållarna. Oktawia fick sig en omgång med massagerollern och sedan en ordentlig rykt - vilket gjorde att jag verkligen fick jobba med armarna. Lilla Bianca är ju lite lättare att borsta - 2 drag per sida så var hon färdig *fniss*. Bianca var i alla fall jätteduktig med att stå stilla under borstningen. Tyckte nog det var skönt att bli av med lite lera... Efter en timmes borstning av två hästar så hade jag i alla fall fått motion så det räckte. Lite tidigt att ge kvällsmat så pållarna tittade på mig med stora ögon och undrade vad i hela friden jag sysslade med. Lämna stallet utan att leverera maten.... snacka om att jag fick dåligt samvete - men nu är det i alla fall dags att dela ut kvällsmaten. Ska också passa på att kvällsrasta vovvarna för kvällen. Har nyladdad pannlampa så jag klarar mig ute i kolmörkret - här finns liksom inga gatlysen ;-).

Sedan ska jag kolla på CSI och det är nog så spännande som resten av min kväll blir ;-).

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0