12/4 Måndag - nervsammanbrott...

Jag blir galen på detta med mäklare och budgivning! Hur fan ska man bära sig åt för att göra en snabb affäre när mäklarna inte kan bestämma sig för när en lägenhet är såld... utan de drar ut på det hela och tar in nya budgivare i en budgivning som stått stilla några dagar. Trots att säljaren var nöjd med T's bud så kunde inte mäklaren säga att lägenheten var såld - näe in med fler budgivare och så var cirkusen igång igen! Mäklarna verkaren inte fatta att det finns en gräns för hur mycket pengar man kan få låna till en lägenhet... man kan ju inte betala överpriser för att sedan tro att man kan låna allt på banken - det måste ju vara en vettig affär!!!

Så T förlorade ytterligare en budgivning och jag tror tamefan att jag bryter ihop!!! Jag klarar inte av mer frustration helt enkelt!

Budgivningscirkusen var som värst mitt på dagen, så jag var tvungen att gå ut och gå på lunchen... det blev en promenad till Stadium outlet - kollade på lite snygga kläder för att försöka tänka på nåt annat. Och se - där fanns en ursnygg vårjacka som det stod mitt namn på :-). Nedsatt från 1400 kr till 500 kr - rena fyndet alltså, och eftersom det satt jättensyggt på mig och jag är i behov av ny jacka så blev det ett köp. En lite sportigare jacka utan att det för den skull blir "regnjackevarning" över den, och den kommer funka kanon både till jeans och till kjol :-).

Lite avkoppling på lunchen i alla fall ;-)

Efter jobbet så blev det ett snabbt besök till Granngården för att köpa kattmat, köpte också en blomkorg till som de hade rea på. En blomkorg som hänger i en stålställning med en "Välkommen"-skylt på. Ska plantera blommor i morgon, så då kommer en bild på den. Kommer bli jättesöt i alla fall :-)

Efter besöket på Granngården så var det full fart hemåt. Hemma sedan var det fullt cirkus eftersom det nu inte finns några fler lägenheter att buda på, enligt T, i alla fall.... Det var himla skönt att få ta itu med mockningen och fix av mat till pållarna. Det var fint väder på kvällen och jag hade gjort upp med grannen att vi skulle ge oss ut på en liten uteritt. Så kl 19.30 träffades vi vid soptunnorna och vi gav oss ut på en runda runt Rumboholm. Det blev en lugn uteritt i mest skritt i den vackra kvällssolen, inslag av lite trav, men det var en avkopplande uteritt och det var precis vad jag behövde för att rensa hjärnan. Oktawia skötte sig exemplarisk, hon verkade nöjd och belåten över att få ge sig ut en vända och att få sällskap av Glimma. Grannen hade med sig sin ena hund också, och Oktawia brydde sig inte alls om att den sprang runt omkring oss.

Var hemma igen strax efter 20.30 så jag blev lagom klar i stallet för att hinna in till CSI. Lagom avslutning på kvällen och sedan blev det sängen.

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0