21/4 Onsdag - Vinter igen?!

Snacka om att det blev vinter igen. Vaknar och kliver upp... gnuggar ögonen och tror inte att det är sant!!! En snötäcke på ett par cm!!! Våren försvann i ett nafs...

Snön smälte ju bort rätt snabbt, men det har varit riktigt otäckt ruggigt väder hela dagen idag *burr*. Det spöregnade när vi åkte hem efter jobbet, kallt, blött regn... Pållarna såg ju allt annat än glada ut, men hö ville de ha ;-).

Käkade lite mat och gick sedan ut för att ta itu med mockningen. Då fick jag meddelande från en kille som har en åkgräsklippare till salu. Jag hade mailat honom på dagen och meddelat att jag var intresserad av klipparen. Nu visade det sig att klipparen stod placerad 3 km från mig så jag mockade i raketfart och så for vi iväg och kollade på klipparen.

En begangnad husqvarna på 12 hk, helt OK skick så den ska jag hämta i morgon. Då kanske jag kan klippa gräset själv utan att få en allergichock ;-)

När jag var hemma igen så hade M1 och P kommit och pållan var nästan färdig för en tur in till ÖFK. Så trailern hakades fast på bilen och så kunde vi fara iväg.

När vi kom fram till ÖFK hade det slutat regna, men kallt och eländigt var det i alla fall. Inne i ridhuset så var det ytterligare en privatryttare på privatdelen av ridhuset, så det var gott om plats för M1 att träna med pållan. Och idag var Oktawia på ett strålande humör... tänk vad olika det kan vara från dag till dag ;-) Jättefina galoppfattningar och riktigt bra galopp fick ekipaget till idag så M1 var jättenöjd efter ridpasset.

Var hemma igen vid 20.30 - fortfarande ljust ute! Dock var jag totalt sönderfryst nu efter att ha varit ute i kylan sedan 17.30... Så när jag var klar i stallet och kom in i huset så var det SÅ skönt att komma in och gjutjärnskaminen var i gång... riktigt varmt och skönt i huset :-).

Jag jobbade åt Gränsbrytning en timme och sedan så kände jag att det var dags att förpassa sig till sängen. Har grym träningsvärk efter gårdagens ridning, har sovit dåligt i några nätter så jag kände mig helt slut. Dessutom är budgivningen i full gång på gårdagens lägenhet... och den drar iväg... så nervpressen är inte kul heller... :-(. Man blir helt färdig med andra ord!

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: nina

Åkgräsklippare var ju perfect.......nu kan gräsmattan vara ett problem mindre;)

2010-04-22 @ 09:19:41
Postat av: Lizzie

Framför allt blir det nog lättare att få hjälp om jag har en åkklippare istället för en handjagare ;-)

2010-04-22 @ 09:58:31
URL: http://stallkartorp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0