31/3 Onsdag - budgivning...

T påbörjade ju igår en budgivning på en bostadsrätt... denna budgivning fortsatte under fm. Till sist så var budgivningen uppe i så mycket att han fick ge sig... det finns ju en gräns för hur mycket man kan betala för en 2:a i Lundby. Budgivningen passerade T's gräns - tyvärr... klart han (och jag) blev besviken. Det är en bostadsrätt som i alla fall behöver rustas lite, men det är uteplatserna som gör att priset drar iväg... frågan är ju vad kommer nästa lägenhet att hamna på i pris...

Lite längre fram på dagen så visade det sig att mäklaren ringt T och talat om att han inte ska ge upp än!! Det är nämligen mycket möjligt att den som la vinnande budet inte alls  vill ha lägenheten när det kommer till kritan! Helt plötsligt så hade de kommit på att de har ju 3 månaders uppsägningstid - nähä! Men vara med och slåss i en budgivning och trissa upp priset - DET går bra!! *morr*.

Så nu får han vänta ett tag till och se ifall de drar tillbaka sitt bud eller inte - kan ju bli galen för mindre... *suck*. Jag som hade tänkt vi skulle börja sortera och rensa bland prylar under helgen...

Ja, ja - det är väl bara att hålla tummarna... så får vi se vad som händer!

Efter jobbet så uträttade vi lite ärenden innan vi åkte hemåt. Först till kompis K för att lämna av lite Oriflamevaror. Sedan iväg till Granaths färghandel och tittade på deras utförsäljning, jag ska ju tapetsera om - men det fanns inga tapeter som passde min smak. Blev en sväng till till Maxi där vi käkade varsin pizzaslice och sedan handlade vi lite hundmat. Sista stoppet innen vi åkte hem blev färgaffären Ovolin - där hittade jag den färgen jag ska måla mina furumöbler med. Där finns också en väldigt snygg paradhängare i svart smide som jag shoppa och ha ovanför kaminen i köket. Behöver ha något med lite krokar där ;-).

Sedan full fart hemåt. Eftersom vi käkade vid Maxi behövde det inge fixas någon middag, utan jag tog itu med stallsysslorna på en gång. Behövde verkligen rensa min hjärna idag efter nervpressen med budgivningen och det var himla skönt att tillbringa en timme med att mocka och övrigt pyssel i stallet. Bästa tiden på dagen ;-).

Fortsatte sedan med terapiarbete efteråt, men inte lika roligt sådant. Dags att ta hand om stryktvätt.... det tog också en timme, men nu är det gjort för den här gången. Hann sedan med lite slösurfning framför datorn innan det var dags att plocka in pållarna för kvällen och servera dem kvällsmaten. Nu är det klafsigt och blött i hagen och det visar sig att jag har 2 st damer som inte tycker om att kladda ner hovarna... jippi... de står på en liten upphöjning ihagen och vill inte röra på sig för de blir blöta om hovarna när de ska gå in till stallet. Knappt att det funkade att hälla upp maten i krubborna, men till sist så insåg de att maten fanns i stallet och inte någon annanstans ;-).

Hann precis in till det att CSI började i alla fall och kvällen avslutades således framför TV:n.

Just det ja! Är med i en stegtävling som började idag och pågår fram till den 18/6... dagens resultat blev 9200 steg - inte dåligt med tanke på att jag inte gjort något speciellt under dagen förutom ett litet styrketräningspass på lunchen :-D.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0