8/4 Torsdag - Hemmakväll

Efter jobbet så blev det ett snabbt besök först på Elgiganten och därefter på Expert. Jag ska köpa mig en ny dator... och det är ju naturligtvis rena djungeln... eftersom jag vill kunna greja med mina bilder och filmer så behöver jag ha bra grafik och bra med minne. Ska gå över till bärbar, men vill ha stor skärm... ;-) Och så det viktigaste... ett bra supportavtal! Har ju tidigare drabbats av hårddiskkrasch, minneskrasch, trasigt moderkort osv. Så jag vill ha så mycket och snabb support man kan få. När jag var på Expert så passade jag dessutom på att dreggla lite över systemkameror... måste nog köpa en ny vad det lider ;-).

For sedan hemåt. Fixade i oss lite mat och sedan så hjälpte jag T lite med hans bankaffärer och plockade ihop alla papper han ska ha med sig i morgon... det tog en stund ;-).

Resten av kvällen gick sedan åt till att mocka, fixa hästmaten - gick sedan en promenad med Lexi på 40 min. Jag var alldeles för rastlös för att bara gå in och vara stilla. Så vi trotsade regnet och gick på promenad. Det tyckte Lexi var väldigt trevligt och jag fick ytterligare 5 500 steg på min stegräknare - vilket behövdes :-). Kom upp i 10 100 steg i dag - helt OK!

Var hemma igen till kl 20.30 och då var det lika bra att gå direkt till stallet och plocka in pållarna. Det var 2 st små blöta och ynkliga pållar som ville komma in. Trots att Otkawia hade regntäcke på sig så såg hon ut som en dränkt råtta... torr var hon under täcket i alla fall, men lite kall. Bianca var... blöt... ;-). Nåja, hö och lite kraftfoder och så var pållarna nöjda :-).

Hann idag bli lagom klar i stallet så jag inte behövde missa början på Criminal minds - trevligt att se hela programmet ;-). Så kvällen avslutades med lite TV och sedan blev det sängen.

Alltså en lugn hemmakväll blev det idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0