18/8 Onsdag - Ridhuset...

Efter jobbet idag så hade jag lite ärenden att uträtt. Först åkte jag till kamrat MK och lämnade av lite Oriflamevaror och så hade vi en lite pratstund innan jag åkte vidare till Willys. Var tvungen att shoppa med lite mjölk osv innan jag åkte hemåt.

Väl hemma hann jag äta lite och kolla mail osv innan det var dags att gå ut och fixa i stallet. M1 och P var inbokade till kl 18.30 så jag fixade vattendunkarna och såg till att Prickan hade mat och vatten. Lite gos med kattungarna var obligatoriskt förstås ;-).

M1 och P kom på utsatt tid och det var lätt att få in pållarna, bara att skramla med lite kraftfoder ;-).

Oktawia blev iordninggjord för dressyrtrimning inne på ÖFK och snart pållar var snart klar för lastning. Så jag fixade på trailern på bilen, vovvarna placerade i skuffen och hästen i trailer och så for vi iväg.

Jag ringde T när jag åkte hemifrån så att han skulle möta oss vid ÖFK. Jobbigt att gå med 2 hundar själv ;-).

Så under tiden som M1 höll på med uppvärmningsjobbet med Oktawia så var jag och T ute på promis med jyckarna. Det var skönt ute - bortsett från att det var miljoner med myggor ute  :-O. Vovvarna tyckte det var trevligt att få komma ut och se sig omkring ;-)



Eftersom det var så vansinnigt med myggor ute så avslutade vi hundstunden med att gå in i ridhuset och kolla på M1 och Oktawia. M1 jobbade med galoppjobbet när vi kom och det såg väldigt trevligt ut. Otkawia orkar numera gå i en lugn och mer samlad galopp. Kvalitén har förbättrats betydligt på ett år :-D. Vid nåt tillfälle så tjurade pållan ihop och det såg ut som om hon tänkte börja med sina jämfotaskutt, men så kämpade hon på och slappnade av och fortsatte jobba - duktig liten pålla jag har :-).

Inte bästa bilden på ekipaget, men det är svårt att fota i ridhus ;-)




När ridpasset var avslutat så blev det till att stoppa in pållan i trailern och åka hemåt. Väl hemma så blev pållan avsvampad och så blev det hagen igen för både Bianca och Oktawia. Själv plockade jag rätt på alla prylar och mockade ur trailern. Var sedan klar för kvällen och nu händer inget mer än att det är dags att studsa i säng.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0