30/8 Måndag - huvudvärken...

Idag var det jobb igen, funkade rätt bra trots huvudvärken. Konstaterade att jag nu haft huvudvärk i 4 veckor - kan ju knappast vara riktigt normalt... har inte hört något från vårdcentralen trots att jag ville ha snabb återkoppling. Jag kommer ringa i morgon bitti. Nu får de ta reda på vad sjutton som är fel, för uppenbarligen är det inte blodtrycket. Dessutom känner jag min inte speciellt stressad, trots att jag har mycket som behöver göras. Men det jag hinner, det hinner jag liksom.

Det som är värst med huvudvärken är att det är svårt med tankearbete... går inte så bra att försöka tänka samtidigt som man har ont i skallen och jag behöver använda hjärnan i jobbet....

Hur som helst, jag var rejält trött när jag åkte hem efter jobbet. Idag så fixar M1 Oktawias motion genom en uteritt eftersom jag har kursstart ikväll på en studiecirkel jag ska gå.

Men först blev det lite mat. Jag fixade sedan undan disk, och så matade jag alla katter och gjorde rent sandlådorna. Hade så en stund över där jag hamnade framför datorn och jag surfade runt lite på Internet. M1 och P kom vid 17.30 tiden och strax därefter dök T upp.

Lyckats fixa med djuren idag. M1 tar fixar Oktawia och T är hundvakt :-). Jag hann i alla fall fixa med mockning och hästmat innan jag behövde åka iväg. Det är ju lite terapi för mig att fixa med mockningen så det var bara skönt att få det gjort.

T var ute och slogs med myggen och fixade med staket till hundarna. Eftersom vi tog ner gamla sommarhagen så har vovvarna börjat rymma... alltså blir det nytt staket i utkanten av min tomt - och förhopppningsvis kommer håller staketet kvar jyckarna på tomten.

Vid 18.30 åkte jag tillbaka till stan för att gå på en kurs i "kreativ fotografering" på Medborgarskolan. Det skulle bli spännande och se om det skulle bli lika roligt som det lät - och det blev det :-).

Vi fick jobba 2 och 2, skickades ut på stan med kameran och ett rått ägg och så var det bara att använda fantasin för att ta en bild "utanför ramarna" :-). Det var kul att jobba ihop med någon annan och först så var det lite trögt, men så fick vi fart på fantasin :-). Vid Hälls konditori var det tre änder och vi försökte få dem intresserade av ägget, men det roligaste som hände var att det kom en flock (20 st) japanska turister som antagligen trodde det var ändernas ägg och som blev skitförbannade för att jag tog ägget. Jag blev rejält utskälld på japanska, men vad göra liksom... jag kan inte japanska ;-). Så jag stoppade ägget i min ficka och så gick vi :-). På vägen till slottet så passerade vi JP Lahalls galleri och vi passade på att slinka in där. Vad göra annars likom när man går på fotokurs ;-).

JP var på plats och vi fick oss en trevlig pratstund - vi berättade ju att vi var glada amatörer som gick en fotokurs. Han blev riktigt engagerad och jag tror att han tyckte det var lite kul att prata med oss. Att jag är en stor fan av hans bilder och köpte ett par vykort underlättade säkert *fniss*.

När vi var klara med vårt uppdrag att fota äget så samlades vi åter i kurslokalen - nästa vecka ska vi ta med vald bild till kursen. Jag fotade med min mobilkamera och vilken bild jag väljer får ni se nästa vecka. Himla roligt var det i alla fall :-). På 10 tillfällen borde jag få igång kreativiteten när det gäller mitt bildskapande :-).

Var hemma igen strax innan kl  21. T kunde åka till lägenheten och jag hann precis ta in pållarna för natten innan CSI NY började. Så nu är det soffan och TV:n en stund innan det blir sängen.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0