3/12 Fredag - Dags för julfest...

Idag blev det bil till jobbet och självklart snöade det och var snorhalt, men eftersom det inte går några bussar på em så var jag tvungen

Slutade kl 14.30 och åkte hem för att fixa allt med djuren innan jag skulle fixa mig iordning för kvällens julfest med jobbet. Fixade mockning, och all mat. Pållarna fick komma in vid 16-snåret och äta em-maten inne.

Nu var det min egen tur. På med stereon och lite pepp-musik ;-). 1,5 timme senare var jag duschad, sminkad och rotat fram lite snygga kläder ur garderoben. Ut till stallet en sista vända för att ge pållarna ytterligare mat och vatten, innan jag förpassade mig till busshållplatsen.

Det blev alltså buss in till stan, den sista som går för kvällen - kl 18.05. Skulle till SCB så jag åkte till resecentrum - sedan är det ju bara att gå över gatan.

Kvällen började bra i alla fall... på väg till festlokalen så träffade jag på några killar från Aspholmen och av bemötandet att döma så har de saknat mig ;-) Största kramkalaset utbröt - det var trevligt ;-)

Vi gick vidare till festlokalen och där var humöret i topp på de flesta och jag träffade massor av trevliga arbetskamrater och hade hur kul som helst. Så blev det dags att äta, och jag och en annan tjej satte oss bland några killar som jag är trevliga. Så blev det dags att njuta av maten och det gjorde vi. Julbord serverades och det smakade jättebra och vi hade jättetrevligt. Men lagom när jag käkat klart och vi lyssnade på underhållningen så började jag känna skärande smärta från magen... Sedan kom kallsvettningarna och svimningskänslan - det stod helt klart för mig vad som var på gång... kramp i gallgången! Fan, fan, fan, fan - jag som var på ett strålande partyhumör :-(

Kvällen slutade alltså med att jag fick ringa T, han kom och hämtade mig och körde hem mig, matade hästarna åt mig, sedan såg han till att jag blev nerbäddad i soffan innan han åkte hem. I soffan låg jag till kl 23 då hade anfallet börjat gå över.

Det är 3:e gången som jag fått kramp i gallgången sedan jag fick min gallblåsa bortopererad 1993. Utav julbordet skippade jag det som är väldigt fett, men antagligen så var det vispgrädde i janssons frestelsen och så efterrätt på det - det blev för mycket för min mage helt enkelt.

Så det blev inte mycket till julfest för min del. Låg hemma och kollade på Mord i sinnet innan det var dags att kravla upp i sängen.

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0