6/12 Måndag - Ny vecka

Åter måndag och en ny oförstörd vecka. Fullt ös på jobbet och så hem med bussen kl 16. Lillan var lugn när jag kom hem, men blev självklart glad. Vi var ute och busade en stund och till att börja med så letade hon efter Lexi, men har man bitit sin kompis så har man... Då får det duga med matte ;-).

För övrigt så var det en vanlig måndagkväll. Käkade lite och så ut till stallet och fixade mockningen. Idag var det inte så himla kallt, -2 grader, det överlever man utan problem. När jag var klar med mockningen och hästmaten så plockade jag in pållarna och de fick lite mat i väntan på att M1 och P skulle dyka upp. Själv fortsatte jag med jobbet ute. Grannen var snäll och plogade åt mig i går kväll, men min bil och trailer stod lite i vägen så han kom inte runt huset. Så jag fixade resten själv, funkade bra med min snöskopa och det var skönt att få röra lite på sig ;-).

Var nästan klar med snöskottningen när M1 och P kom, hade typ bilen kvar att sopa av och det var snart gjort. Pållan blev iordninggjord för ett dressyrpass inne på ÖFK och när alla prylar var på plats så åkte vi iväg.

Idag var det helt tomt på privatdelen i ridhuset så M1 kunde koncentrerar sig på sina övningar. T kom också så jag fick träffa min vovve Lexi, och Lexi blev glad över att få träffa sin matte :-).

Lillans bett har ju börjat läka, svullnaden hon hade över näsan var helt borta nu ikväll. Lexis skador såg också helt OK, ut, inga infektioner så vi fick nog rent allt igår. Var skönt att se att allt var bra med Lexi.

Ridpasset med Oktawia och M1 gick bra idag. Pållan skötte sig bra över lag idag och övningen med den förvända galoppen klarade pållan av jättebra. Matte riktigt imponerad :-)

Strax efter kl 20.30 var M1 klar med dagens ridpass och vi kunde åka hemåt. Tyckte det var totalt svinkallt när vi kom ut från ridhuset, men när jag kollade hemma så var det "bara" -6. Kändes som bra mycket kallare, men det är väl det råa som gör att det blir så kallt. När jag kom hem så fixade jag i alla fall iordning allt med raktetfört eftersom jag höll på att frysa ihjäl. Och när jag kom in från stallet så blev det till att värma sig med lite glögg för att få igång kroppen igen ;-).

Har nu kollat på pensionärsdjävlar och det är dags att förpassa sig till sängen.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0