1/2 Måndag - Lugn kväll...

Full rulle idag - under fm så började vi gå igenom frågorna till hemtentan i Verksamhetsstyrning. Efter lunch var det möte på SBH1 och så snabbt tillbaka till kontoret. Hade med mig min cykel och kunde ta mig fram och tillbaka bra. Går fortare än att ha bil och leta parkeringsplats osv. Motion får jag ju också, inte helt fel ;-).

Sista timmen på dagen hade vi möte om snöröjning och det var lite ärenden som jag fått in via diariet som jag lämnade vidare. Hade köpt med mig lite gott till kaffe och det uppskattades ;-). Har jobbat 1 år på mitt jobb idag - värt att firas! :-).

Efter mötet blev det inget mer vettigt gjort. Jag var helt enkelt svinigt trött och hjärnan gått och lagt sig! Innan vi åkte hemåt så blev det ett snabbt stopp vid Haga centrum, maken skulle shoppa mjölk och jag skulle in på Apoteket. Sedan var det full fart hemåt.

Kvällen blev sedan lugn för övrigt. Oktawia fick vila efter gårdagens hoppträning. Det hade snöat ytterligare lite, men idag var jag alldeles för trött för att orka skotta något över huvud taget... Så efter att jag fixat stallet så tog jag istället itu med stryktvätten. Hur tråkigt som helst, men ungefär vad min hjärna klarade av ;-). Tillbringade sedan ett par timmar med att få till ett kort samtidigt som jag laddade upp en film från gårdagens hoppträning.

M2 hopptränar på Vittvång för tränare AE

Avslutade sedan kvällen med att fasta på FB... jag och chattfunktionen ;-) till sist var jag tvungen att slita mig från datorn och rusa ut och plocka in pållarna för kvällen. Allt var väl med pållarna och de var mer intresserade av att få kvällsmaten än att gosa med matte - sickna djur... ;-)

Hann in lagom till det att CSI NY började och sedan kollade jag på Medium... helkväll framför TV:n för en gångs skull... och hur trött kommer jag inte vara i morgon... *suck*

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0