12/2 Fredag - hemmakväll

Ikväll blev det ingen tur till ridhuset. Är extremt trött - är nog fortfarande trött efter hemtentaplugget, plus att det är en hel del stort på gång i livet...  Alltså fick pållan vila idag.  Jag har istället koncentrerat mig på att rensa upp på mitt skrivbord. Hade med mig 7 st kort till jobbet i måndags, har sålt alla utom 1 :-). Hoppas mottagarna blir nöjda :-), märks väl på måndag ;-). Har skickat iväg några själv också, hoppas också att de kortet blir väl mottagna :-). Hur som helst så är korttillverkningen av Alla hjärtan dags kort avklarat för i år. Därför dags att städa skrivbordet tills det är dags för att göra någon annan variant av kort .-).

Det enda nyttiga jag gjort ikväll är att jag har dammat överallt. Hemmet är i behov av städning, men jag orkade inte städa allt i kväll och i morgon kommer jag inte att hinna. Ska iväg in till ÖFK och vara en kompis till hjälp vid hopptävlingarna. Så dammning av klarad ikväll och i morgon fm fixas resten av städningen. Oktawias motion ska jag också försöka hinna med - blir nog en liten skrittur av någon variant :-).

Gick ut till stallet vid 19-snåret och fixade mockning och hästmaten. Var lagom klar till Let's Dance - så i kväll blir det en riktig hemmakväll framför TV:n. Ungefär vad jag orkar med... om jag sedan orkar hålla mig vaken och kolla på Numbers är en annan femma ;-). Sippar även på en liten wiskey... blir ju inte piggare av det direkt *fniss*.

Jag ska nu ut en sväng i kylan för att kvällsrasta vovvarna och ta in hundarna - lär ju piggna till då i alla fall :-). Sedan blir det TV:n och wiskeyn igen!

Roligare än så här blev det inte idag! Skål!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0