14/2 Söndag - Vacker väder

Sovmorgon idag - även om jag vaknade hyfsat tidigt så var det skönt att kunna ligga och dra sig. På fm gjorde jag inte många knop, tillbringade tiden först framför datorn och sedan i telefonen. Himmel vad lätt det är att snacka bort tiden :-)

Lite nytta gjorde jag i alla fall. Rensade ur min garderob på kläder som är förstora - det var en hel del :-). Letade rätt på lite gamla, men fräscha kläder, ur vindsgarderoben och insåg att jag bara har ett par kg kvar innan jag kommer i mina gamla jeans från -88 :-o!!! Hittade i alla fall lite överdelar som jag kan ha nu, och det är överdelar jag har brist på. Kläderna har ju förvarats inne i vindsgarderoben i 10 år... alltså behövde de tvättas för att få bort vindslukten. Så tvättmaskinen har fått jobba i dag också... ;-)

Efter lunchen så var det äntligen dags att ge sig ut i det helt otroligt vackra vintervädret. Strålande sol och +1 grad! Helt underbart! Jag gjorde iordning Oktawia för en skrittur ut i det vackra vädret. Jag har inte ridigt ut på damen under hela vintern, utan det har varit promenader eller ridhusridning. Nu var det dags... Grannen och jag hde stämt möte vid våra soptunnor och Otkawia tyckte det var jättespännande att få komma ut och möta en kompis. Vi skrittade halva rumboholmsrundan och så vände vi... rundan blir för lång annars för grannens lilla isis, hon är inte i full gång ännu. Turen tog i alla fall 1 tim prick och pållarna verkade njuta lika mycket som vi. Oktawia överlevde t o m att se skidåkare ute på ett gärde, de var långt borta, men ändå ;-).

Efter ridturen så fixade jag stallet, skönt att få mockningen gjord medan det är dagsljus ute. Hade lite bråttom eftersom jag skulle iväg på min danskurs och behövde få i mig mat innan. Maken hade i alla fall fixat till middagen, så mätt och belåten får jag sedan iväg på danskursen. I god tid... trodde jag... men det visade sig att jag fick åka halva stan runt innan jag hittade en parkeringsplats. Fick gå över från söder till badhuset och lite lätt stressad och 15 min för sent kom jag sedan till danskursen. Eftersom jag hade vandra en bra bit från bilen så var jag ju i alla fall uppvärmd ;-).

Vi repeterade stegen vi gjorde förra gången, det som jag hr svårast för en en "ormrörelse" med kroppen - är alldeles förbannat stel i ländryggen. Är inte så stel i höfterna som jag trodde.. och det är ju bra :-). Ytterligare ett problem för dagen var att jag hade 2 högerfötter!!! Hur är detta möjligt... att man bara kan röra sig åt höger? När kroppen skulle röra sig till vänster blev det totalt kaos med armar och fötter och ben... Var iofs inte ensam om problemet ;-). Blir väl bättre så småningom, kan man hoppas.

Väl hemma igen så jobbade jag åt Gränsbrytning ett par timmar och nu har kvällen tagit slut. Ska ut och plocka in pållarna för kvällen. Stryka lite kläder inför morgondagens arbetsdag. Sedan blir det TV:n och Wallanderfilmen resten av kvällen.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0