24/2 Onsdag - Ingen ridning, men annat...

På fm idag hade jag och min kamrat P presentationen av vårt gemensamma PM vi gjort för våra universitetsstudier. Vi har ju skrivit om hur omorganisationen inom förvaltning gått till - alltså processen. Förvaltningschefen ville naturligtvis veta våra slutsatser och alltså fick vi genomföra presentationen inför ledningsgruppen.

Vi överlevde trots att vi var nervösa ;-). Förvaltningschefen tyckte det var kul att vi valt att titta på just denna förvaltningsomorganisation och tog till sig våra slutsatser. Skönt att få det gjort och nu väntar vi bara på att få reda på resultaten från vår hemtenta... Vill ju slippa restuppgift ;-)

Resten av dagen tillbringades med frågor rörande kommunens snöröjning... ;-)

Efter jobbet så var det full fart hemåt. Käkade lite snabbt och sedan så hakades trailern på bilen och färden gick till min höbonde. Det ska börja snöa i morgon och inte sluta förrän på söndag... och höt räcker tills på lördag!!! Oktawia hade inplanerad vilodag så höhämtning passade ju alldeles utmärkt.

Vi har ju rätt trångt runt vårt hus och sedan ner till stallet, måste backa i en lång S-formad kurva för att komma ner till stallet. Nu när vi har höga snövallar så är det ju också ännu trängre än vanligt... men efter lite trixande så stod bil coh trailer på lämplig avstånd från höloftet! Är riktigt nöjd med mig själv att jag lyckades trixa dit trailern utan att köra fast i snövallarna ;-)

Efter att höt blivit uppslängd till loftet och packat på plats, så var det bara att fortsätta jobbet med att mocka hästarnas boxar, fixa hästmaten m.m. Var lagom klar till kl 20 och det var kvar att göra för dagen var att fixa räkningarna för denna månad. Mindre kul jobb... men nu är det gjort för den här gången ;-)

Jag har också varit ute och kvällsrastat vovvarna, man får ha järnkoll på vad Lillan sysslar med. Hon vill GÄRNA smyga iväg till grannen för att se om det inte finns en stor vit hund hon kan sätta tänder i... att det ska vara så kul! Snacka om att jycken är konfliktsökande ;-).

Pållarna kom i alla fall in självmant när de hörde att kvällsmaten blev serverad i krubborna. Även om de lika gärna hade varit kvar ute, så lockar maten i alla fall.

Så denna kvällen försvann snabbt, men det känns väldigt skönt att ha hästmat hemma för ett tag framöver. Det är ju hur träligt som helst att behöva ge sig iväg i snöoväder och sedan slänga upp det i snöfall... bättre att få upp torrt och fint hö på skullen ;-).

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0