5/2 Fredags - Fredagsmys...

Inte så kallt idag och det är skönt. Det räcker liksom med all snö... Har jobbat med hemtentan idag och nu har vi analyserat klart alla frågorna och gått igenom litteraturen... läst så ögonen blöder ;-). Helgen kommer gå åt till att nu skriva ihop vettiga svar utifrån litteraturen - och hoppas att man faktiskt uppfattat frågorna rätt osv.

Var astrött när jag kom hem, men efter lite mat så var det full fart ut i stallet. Mockning är ju bra arbete för att rensa hjärnan... ;-)

Plockade sedan in pållarna och Oktawia blev iordninggjord för ett ridpass inne på ÖFK. Idag fick det bli hoppsadel för M2 hade planer på lite bomövningar. Eftersom M2 hade hand om en annan kuse innan hon skulle rida Oktawia, så fixade jag iordning pållan och så åkte vi in till ÖFK. Grannen hängde med idag också :-)

När vi kom in till ÖFK så höll en ridskolegrupp på med sluttampen av sin lektion. Lagom för M2 att rida fram Oktawia. Sedan så byggde jag upp ett litet rättuppstående hinder på ena långsidan och ett rättuppstående litet hinder på volten. M2 började med att trava och galoppera över bommar innan hon körde igång med lite hoppövningar. Oktawia tyckte det var lattjo lajbans och skötte sig jättebra. Lite stel är hon i sin vänstra sida, men hon hade framåtbjudning och inge motsträvig alls. M2 var jättenöjd efter ridpasset. Oktawia är fortfarande jättenyfiken på grannens häst, men inte alls lika spänd och nervös som hon var i tisdags. Så det är skönt att hon lugnar ner sig.

När vi skulle lasta och åka hem så tyckte väl Oktawia att det var intressantare med grannens trailer som nya kompisen försvann in i, men efter lite smackningar så klev hon in i sin egen och vi kunde fara hemåt.

Väl hemma så blev pållan om händertagen och jag fixade sedan med hästmaten eftersom jag inte hann med det innan jag åkte. När allt var klart i stallet så gick jag över till grannen och fortsatte fredagsmyset där :-).

Kom hem vid 2-snåret och då var det lugnt och skönt i huset ;-)

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Du har en utmärkelse att hämta hos mig...

2010-02-06 @ 10:29:27
URL: http://pysseltrollet.blogg.se/
Postat av: Lizzie

Nu blev jag ju jättenyfiken :-)

2010-02-06 @ 11:33:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0