19/1 Tisdag - Skolarbete...

Idag har det varit skolarbete hela dagen... så nu är hjärnan rätt trött. Mellan 9-15.45 så jobbade jag och kurskamrat P med vårt gemensamma PM. Jobbet flöt på bra hela dagen och vi blev i princip nästan klara. Så skönt att ha en kurskamrat där det bara är att jobba på... :-D.

Efter en dags PM-arbete inom området Verksamhetsutveckling så blir man rätt trött i huvudet - det tar mer än vad man kan tro att anstränga hjärnan ;-). Dock blev det inte någon vila för mig på en gång... Jag åkte direkt upp till Universitetet eftersom jag hade en träff med min handledare för min C-uppsats inom ämnet Informatik. Färden till Universitetet tog 15 min och på den stunden hann jag ladda om och framför allt KOPPLA om i min hjärna. Blev riktigt imponerad av mig själv att jag verkligen kunna ladda om och bli så fokuserad på min C-uppsats. Ingen dålig bedrift liksom...

Jag har klurat länge och väl när det gäller frågeställningar till C-uppsatsen, men plitade ner några stycken inkl referenser i söndags o mailade min handledare. Jag var väldigt osäker på om han skulle gilla mina förslag - om det var något att skriva C-uppsats om.

Mitt möte med handledare var helt otroligt BRA :-D. Handledare tyckte mitt var var hur bra som helst, det är begripligt, det är intressant och jag har vettiga frågeställningar. Så det kändes hur kul som helst att han engagerade sig till max :-). Handledaren vill vara så behjälplig som han bara kan så jag ska kunne slutföra detta projektet och nästa träff är den 18/3. Tills dess ska jag ha gjort en kunskapsprojektering. Behöver jag hjälp under tiden så är det bara att höra av sig.

Mötet tog en timme och jag fick energi så det nog räcker för en månad framöver *fniss*. Hade nog ett leende från öra till öra hela vägen hem ;-).

Väl hemma blev det lite fil och müsli, vi käkade ju lunch ute idag så jag hade fått i mig rejält med mat mitt på dagen. Mätt och belåten igen gav jag ut i stallet och fixade mockningen och hästmaten. Pållarna blev sedan intagna, trailen påkopplad på bilen, Oktawia iordninggjord för ett dressyrpass och färden gick sedan mot ÖFK.

Det var M1 som red pållan idag. Lite av samma problem som jag hade i söndags, i alla fall i början av ridpasset. Framåtbjudningen var INTE den bästa. För övrigt så såg det riktigt bra ut och M1 tränade på övergångar och galoppfattningar. På slutet såg pållan riktigt fin ut... det vi såg när jag och M2 inte stod och babblade istället ;-).

Lite lätt svettig pålla klev sedan snällt in i trailer och vi kunde åka hemåt. Det har kommit lite mera snö idag, plus att det är moddigt av bara tusan. Stora vägen var rätt hal så jag körde försiktigt, sedan fick jag stanna nedanför vår backe och lasta ur. Maken fick köpa upp tom trailer för att vara säker på att komma upp till gårdsplan. Hade problem att ta mig upp i söndags pga moddet, så idag tog jag inga risker. Inte så kul att fastna mitt i backen liksom... bättre då att gå sista biten med pållan.

Efter omskötsel av häst så serverades kvällsmaten. Jag har också hunnit kvällsrasta vovvarna och nu är det dags att förpassa sig till sängen... *trött*.

Det var allt för idag...

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0