28/1 Torsdag - Ridhuset...

Idag hade jag "egen-tid". Flexade ut tidigare och cyklade iväg till frissan. Där blev jag väl omhändertagen :-). Ny färg i håret och så klippning. Frissan la i lite mera rött i färgen hon blandade till idag och resultatet blev hur snyggt som helst. Blev också jättenöjd med klippningen - trots att jag har kort hår så lyckas hon ändra frisyrer från gång till gång :-). Gick från frissan som en ny kvinna *fniss*.

Frisörbesöket tog dock lite tid... kom hem lite väl sent, men inte mycket att göra. Det var bara att hoppa i stallkläderna och ta tag i mockningen i ett rasande tempo. M1 och Pappa P skulle komma vid 18:30 tiden och jag hade 30 min på mig att fixa klart stallet - bara att jobba på med andra ord. Nu fick M1 och P vänta lite för att grannen skulle hinna ploga klart vår väg och vändplan, så jag hann också ta in pållarna och sedan gå in för att själv få i mig lite ätbart. Det blev ståkäka i köket - stress, stress, stress ;-).

Vi kom i väg i alla fall och var inne till ÖFK vid 19.30 tiden. Idag var det många privatryttare som valt att rida samtidigt som oss. Tror det var 5-6 ekipage som red runt samtidigt, så M1 kunde väl inte direkt träna precis så som hon hade tänkt, men vi som stod och tittade på tyckte det hela så bra ut. Oktawia var på ett bra humör idag och galoppen såg riktigt bra ut. Det jag är mest fascinerad är att hästen är så otroligt cool fast det blir lite rörigt runt omkring med alla andra privathästar och så ridskolegruppen som är på andra sidan. Det är bara att hålla koll på vart alla andra befinner sig och styra omkring. Oktawai bryr sig inte ett dugg om de andra hästarna eller att det kom och gick hästar från ridhuset. Duktig liten pålla.

M1 red cirka en timme och hon var nöjd efter ridpasset, pållan såg också nöjd ut ;-). Inga problem att lasta i alla fall och så gick färden hem mot ett snöigt Kartorp. Jag fick parkera trailern nere på vår vändplan och maken fixade loss bilen så jag kunde knalla upp till stallet med pållan.

Fixa klart häst och utrustning, sedan fixade jag klart med hästmaten för det hade jag inte hunnit med tidigare. Missade första kvarten på CSI Maimi, men det är sånt man får överleva ;-)

Roligare än så här blev det inte idag :-)

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0