29/1 Fredag - Presentation

Idag var det sista tillfället på Universitetet och vi hade presentation av våra arbeten med de PM som vi jobbat med under terminen. Vi var 7 grupper som redovisade och jag och P var näst sist på dagen... väldigt seeen fredag em... men vi lyckades bra med vår presentation. Vår lilla klass höll sig vaken och komm med nyfikna frågor både under presentationen och efteråt. Vår lärare var nöjd och tyckte vi gjorde en bra presentation. Vi lämnade över vårt PM för det slutgiltiga omdömet, så nu är det bara att vänta ;-). Vi hade lite avtackning av vår lärare också. Hon fick en stort paket fyllt med fin chocklad - det gillade hon skarpt ;-), och så hade jag gjort ett block och ett fint 3-D kort - som hon också blev jätteglad över. Vi blev dessutom bjudna på kaffe och bakelse - det är första gången under alla universitetsstudier jag utövat som det hänt. Jättegott och jättetrevligt :-). Även jag smaskade i mig en god bakelse ;-)

Vi var klara på skolan cirka 17:15. Jag släppte av P på stan och så åkte jag vidare till Vintrosa för att lösa ut ett paket med pyssel som jag beställt. Glad i hågen åkte jag sedan hem...

Här är paketet...




Och var var det i paketet??


Pysselprylar så klart ;-), ja förutom silvertejpen då - den fick hänga med pga att det var halva priset på den :-).



Käkade lite fil och müsli  innan jag gick ut och fixade stallet. Var fortfarande mätt efter lunchen och bakelsen så jag behövde inte mycket mera mat i mig ;-).

Det har blivit kallt igen, hade -12 grader när jag var ute och mockade - kallt som fan! Alltså skyndade jag på med mockningen för att hålla värmen uppe... ;-)

Resten av kvällen gjorde jag inget mer vettigt än att sitta framför FB eller TV:n. Kände mig helt mentalt utblåst efter em pass på Universitetet... tröttheten kommer ju efteråt - i alla fall på mig ;-). Alltå var TV:n till sist det sällskap som jag orkade med... ;-)

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0