4/1 Måndag - Ledig

Så skönt med lite semester :-). Tyvärr så finns det ju en nackdel med att vara hemma och inte ha något speciellt för sig - eller jo, jag skulle behöva plugga... men vad gör man... städar, tvättar, diskar, stryker tvätt, städar igen... :-O

Hur lyckas man med det egentligen... Vid 12-snåret tog jag mig ut till stallet för att mocka. Pållarna fick först sin lunchmat, sedan ägnade jag mig åt mockningen. Var en del att ta rätt på eftersom pållarna stod inne igår kväll lite mer än vad de brukar göra. Hade under tiden fullt sjå att hålla koll på hundkräken... har två stycken små hunddamer som löper.... och helt plötsligt så är det ju VÄLDIGT intressant att springa över till grannens gård *suck*. Inte så bra med tanke på att Lillan inte gillar andra hundar och hos grannen finns det ju också jyckar. Fick alltså hålla superspan på Lillan och Lexi - Lillan försökte smyga iväg flera gånger och hon funderade nog ett tag på om matte hade ögon i nacken ;-).

Det var i alla fall inte så farligt kallt mitt på dan och solen sken lite svagt... Oktawia fick vila idag och hon är ju som vanligt nöjd bara det finns mat att äta ;-)



Som synes har vi riktigt fint med snö... och det räcker med den varan också ;-).

Tyvärr har jag inte lyckats få hem mat till fåglarna *skäms* så de har flyttat iväg någon annanstans där det finns mat... men fågelbordet är ju vackert ändå ;-)



Under resten av em gjorde jag inte så himla mycket. Surfade runt på Internet - inga problem att få tiden att försvinna då inte. Kollade igenom lite rapporter som har med den digitala klyftan att göra. Jag måste få fram någon idé om vad jag ska skriva om när det gäller min C-uppsats... *suck*. Men just nu så känns hjärnan rätt tom på idéer... den 18/1 MÅSTE jag har klurat ut nåt i alla fall...

På kvällen kände jag att det var dags att åka iväg och träffa lite folk, så jag pös iväg till C's stall och snackade lite skit en stund innan de skulle hemåt. I morgon kväll så är det ju festen på Club 700 så då lär jag få min beskärda del av att träffa lite folk i alla fall *fniss*.

Nu ska jag i all fall ut i kylan och plocka in pållarna, kolla så att allt är bra med dem, kvällsfodra och sedan kvällsrasta vovvarna lite. Kl 21 börjar ju CSI NY och då ska jag vara klar ;-)

Roligare än så här blev det inte idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0