8/1 Fredag - kallt, kallt, kallt...

Egentligen borde man ju vänja sig vid kylan när det håller i sig som det gör nu... men icke! Bara jobbigt *suck*.

Pälsade ialla fall på mig understället innan jag åkte till jobbet. På frukosten på fredagar så åker vi till Stadsbyggnadshuset och fikar frukost hela gänget från jobbet. Efter frukosten så hade jag ett möte inbokat på Staben så jag skulle ju vara kvar och då GÅ tillbaka till jobbet. Vi samåker ju när vi åker iväg till frukosten... Det är ingen lång sträcka om man går gångvägen, tar max 15 min att promenera. Det står man ut med även om det är -16 grader kallt - därav mitt underställ.

Nu hade jag sådan tur att precis när mitt möte var avklarat så kom en kollega från min arbetplats som var på väg tillbaka till jobbet - slapp gå med andra ord. Och det var rätt skönt för satan vad kallt det var när vi kom ut!

Resten av dagen tillbringade jag inom hus, dock blev det ett besök ner till träningslokalen innan jag käkade lunch. Första träningspasset sedan några dagar innan jul - det var skönt och jag har inte tappat nåt under ledigheten :-). Framför allt klarade jag av att stå i "plankan" i 2 minuter utan problem :-)

Efter jobbet blev det ett snabbt stopp vid Willys för att fylla på matförråden och sedan full fart hemåt. När middag och dyl var avklarat så var det dags att ta itu med mockningen av pållarnas boxar... -20 grader i stallet och jag höll på att frysa ihjäl.... gjorde iordning rejält med hö till varje mål. Oktawia är en riktig liten fryslort så hon behöver ha rejält med grovfoder i denna kylan. Skulle inte göra ett dugg om det kunde bli lite mildare. När jag väl kom in i huset igen var jag helt stelfrusen, placerade mig framför kaminen med en temugg i högsta hugg så jag kunde tina upp...

Resten av kvällen tillbringade jag med att titta på TV, slökollade lite på Let's dance, ut och släppte in pållarna, sedan in för att kolla på Morden i Midsomer och sedan avslutade jag kvällen med att titta på Number. En lite lätt slapp fredagkväll med andra ord ;-). När jag gick och la mig hade vi -27 grader *burr*

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer
Postat av: Malin

Hos mig är det emir som är en fryslort. Men så har jag ju rakat honom lagom till kylan kom... Så typiskt!!! Men det kan man ju inte veta. trevlig helg!!!

2010-01-09 @ 11:03:21
Postat av: Lizzie

Lilla Bianca får allt behålla sin björnpäls, men så är hon fortfarande bebis och behöver inte jobba ;-). Ha en trevlig helg du med!

2010-01-09 @ 13:17:57
URL: http://stallkartorp.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja, Emir behöver inte jobba heller... Eller nu går det ju inte för det är för kallt för honom!!!!

2010-01-10 @ 17:24:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0