14/6 Tisdag - Full rulle...

När det gäller denna måndag så har det varit fullt ös hela dagen och kvällen. Full rulle på jobbet hela dagen, när sedan T kom och hämtade mig så for vi ut till Marieberg. Först belv det en snabbis in på Mediamarkt där T shoppade en stavmixer och blender... Jag hittade inget kul där, men vi åkte sedan till Hööks... ;-) Egentligen behövde jag bara sadelsåpa, men visste att de hade rea så jag hoppades att de skulle ha någon snygg jacka och en hundsäng till Lexi.

Mycket riktigt så blev det även en jacka och en hundsäng förutom sadelsåpan, T köpte också en hundsäng och så ett nytt halsband till Lillan.

När vi var klara på Hööks blev det ett snabbt besök på Ikea och jag köpte 3 st avslutningsskivor till köket. Förhoppningsvis är det det sista jag behöver köpa till köket på Ikea - men man vet aldrig ;-). Innan vi åkte hem blev det ett sista stopp vid en ICA-affär för att köpa hem något ätbart och lite bröd till frukost.

När vi kom hem så var redan M1 och P på plats - idag blev det en uteritt för Oktawia. Jag käkade lite mat och sedan fixade jag stallsysslorna under tiden som Oktawia och co var ute på uteritten.

Är nöjd med den nya jackan, vindtät och inte så lång jacka så den funkar bra att rida i.



När det gäller hundsängen så vet man ju aldrig vad jyckarna tycker, men Lexi gillade sin hundsäng i alla fall och fattade direkt vad hon ska göra med den :-)



Lillan fick en storlek mindre säng, men gillade sin också ;-)

Resten av kvällen har tillbringat med att grejja ute. Jag hann ju klart stallet under tiden som M1 var ute och red. Pållarna blev sedan utsläppta i hagen en stund till. T hade tvättat sin bil under tiden som jag fixade stallet, han fortsatte sedan med att spola av min bil med högtryckstvätten. Dock fick jag ta över och fixa själva tvättningen av min bil och tvätt var välbehövligt.

När jag var klar med bilen så fortsatte jag att leka med högtryckstvätten och spolade av lite stolar som var lortiga. Torkade också av lite platsmöbler. När jag var klar med högtryckstvätten så passade jag på att greja lite i syrénbersån, ställde in de tvättade platsstolarna och torkade av bordet och vips så blev det genast väldigt trevligt i syrénbersån.

T lekte lite med gräsklipparen och jag fortsatte med att röja runt huset. Mycket skräp har samlats utanför husknuten och det tog en stund att plocka upp och rensa upp runt huset. Även en del skräp har blåst ut i  trädgården som jag gick runt och samlade upp. Efter någon timme så såg det genast mycket trevligare ut, framför allt utanför dörren ;-). Värsta röran i garaget däremot - men dit kan man stänga dörren *fniss*.

När kl 21 fick det räcka med utejobbet och jag kollar nu på CSI, snart dags att gå ut och plocka in pållarna och sedan blir det sängen. Behöver sova - kom i säng alldeles för sent i går...

Men detta var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0