15/6 Tisdag - Ridhuset...

Efter jobbet idag så blev det ett snabbt besök på Beijers bygghandel för att köpa sockelhörn, inte helt okomplicerat visade det sig... till sist fick kassörskan tag på en säljare som gick ut i lagret och tog fram de 4 sista sockelnhörnen de hade - tänk att det var precis 4 st som jag skulle ha! Ibland har man tur... Däremot så var de lusaktigt dyra....

4 st sockelhörn till en kostnad av 156 kr!!!



Nu ska de bara monteras på plats... ;-)

När vi var klara på Beijers så blev det ett snabbt besök på Granngården för inköp av lite hästmat, idag behövde jag få hem Krafft Groov 125 och Betfor. Köpte också olja för att se om det funkar för att få lite mer energi i pållan.

När vi kom hem så blev det lite käk och sedan stallet. Mockade och fixade iordning mat så stallet var klart tills det att M1 och P dök upp kl 18.30. Under tiden som M1 gjordei ordning Oktawia för ett pass dressyrtrimning inne i ridhuset så fixade jag med vatten och så skulle trailern på plats.

Vid 19-snåret var vi så klara att fara in till ÖFK och även Lexi fick följa med idag, vilket hon tyckte var toppen... :-)

Det var en fin kväll, även om det var lite kyligt ute - ingen riktig sommarvärme med tanke på att det är sommar... men det regnade i alla fall inte och M1 skrittade fram Oktawai runt SM-banan så Lexi fick en liten promis innan det var dags att gå in i ridhuset. Lexi tyckte det var jättetråkigt att behöva ligga uppe på läktaren... händer ju ingenting där... så det blev lite pip och gnäll, men var ändå lydig och låg stilla. Lite tråkigt får man stå ut med som vovve till en hästägare ;-).

Oktawia skötte sig bra idag. M1 tränade på lite av de tipsen hon fick under programridningen, bl a att få igång Oktawias reaktionsförmåga vid igångsättning... det tyckte Oktawia var jobbigt, men det blev lite skillnad i alla fall. Tränade också på övergångar och galoppjobbet och på slutet så red M1 igenom LC programmet. Oktawia var trött då och orkade inte riktigt i galoppjobbet och föll isär, men jobbade på bra ändå. M1 var nöjd med dagens pass och avskrittning skedde utom hus ner till hästhagen och tillbaka så nu fick Lexi en lite längre promenad  och jag steg på min stegräknare :-).

Var hemma igen till kl 21.30 och pållan blev omhändertagen och sedan serverades kvällsmaten. Tog rätt på alla prylar, mockade ur trailern och så blev det godnatt till pållarna.

Vips så var den här kvällen slut... nu blir det TV en liten stund innan jag tar en närmare titt på kudden :-)

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0