17/6 Torsdag - Förkyld...

Mitt halsonda gav sig inte under natten, utan snarare tvärtom. Dessutom har en rinnande näsa tillkommit. Ingen feber och eftersom jag är ansvarig för diariet så åkte jag till jobbet.

Har suttit och snorat inne på mitt rum och jobbat med programmet för diariet, men fram på em var jag bra trött. Ringde T och vi slutade lite tidigare och vi var hemma kl 16. T köpte med lite glass hem och det var bra för min onda hals, sedan förpassade jag mig till soffan och där låg jag och sov i 2 timmar innan jag tog mig ut i stallet för att mocka. 

T var snäll och slängde ner hö åt mig för jag hade inga krafter till att klättra upp på höloftet. M2 kom strax efter kl 19 och pållan blev sedan iordninggjord för ett litet pass med hoppträning inne på ÖFK. 

M2 hade bokat in MK för träning kl 20 och vi kunde vara i nya ridhuset för ridskolan var ute på utebanan. För dagen blev det bomträning och studshinder så Oktawia fick träna på att vara lite rapp i benen. Funkade bra och jag stod på läktaren och snorade ;-). Det är inte klokt var matt man blir av en liten förkylning... 

Var hemma igen vid 21.30 och pållarna är nu omhändertagna och fått kvällsmaten serverad. Jag själv ska förpassa mig till sängen och ha med halstabletter, nässpray och näsduk som sällskap. Hoppas på mirakulös förbättring under natten!

Det var allt för idag!

/Lizzie
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0